Autodesk Inventor és a Holixa T4I kiegészítő a tervezők szolgálatában

Elveszíti értékes tervezői idejét ismétlődő feladatokra? Szeretné elkerülni a hibákat és mindig naprakészen és a megfelelő adatokkal dolgozni? Szeretné gyorsabban, kevesebb lépéssel befejezni a feladatait?
📢 Valami különlegessel készültünk Önnek. Ismerje meg legújabb termékünket, a Holixa T4I megoldásunkat!

A Holixa T4I (Tools4Inventor) egy kiegészítő az Autodesk Inventorhoz, amely a tervezők termelékenységét növeli azáltal, hogy automatizálja és egyszerűsíti a rutinfeladatokat a tervezési folyamat minden fázisában, az első vázlattól a kész dokumentáció közzétételéig. A T4I a tervezési és dokumentációs feladatok automatizálására épít, hogy javítsa a munkafolyamatokat, minimalizálja a hibákat a tervezési folyamat során, felgyorsítsa a modellezést, és még sok minden mást is.

Vegyen részt 2023. május 25-én 10 órától webinárunkon és ismerje meg az Arkance Holixa T4I (Tools 4 Inventor) kiegészítő alkalmazását, amely automatizálja és leegyszerűsíti a munkát a tervezési folyamat minden szakaszában – az első ötlettől a teljes dokumentáció közzétételéig! Használja ki az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelhetik tervezési hatékonyságát!

Előadóink: Németh László és Farkas Attila

A regisztráció lezárult.

Kapcsolattartók:

Farkas Attila
Értékesítési és technikai tanácsadó,
szoftverfejlesztő
Németh László
Mérnök tanácsadó