Automotive Hungary 2019 – Hungexpo, 2019. október 16-18.

Az autóipar gyártási folyamatai összetettek, és folyamatosan fejlődnek. Az adatokon, összekapcsolhatóságon és új munkamódszereken alapuló fejlett gyártási módszerek iránti igény folyamatosan nő. A társadalmi, politikai és környezeti nyomás újradefiniálja az autóipart.

Az elektromos üzemelésre való átállás, a tömeges testre szabás, a robotika, az automatizáció és az additív gyártás mind hatással vannak arra, hogy milyen autókat fogunk gyártani, és hatással vannak az előállításukhoz használt folyamatokra is. A digitalizáció és az automatizáció bizonyul a hatékonyságot és a versenyelőnyt növelő legfontosabb technológiáknak.

A tervezéstől az additív gyártásig is terjedő gépipari szoftverkínálatunk segítségével jobb minőségű termékeket munkálhat meg, nyomtathat ki, ellenőrizhet és gyárthat le, gyorsabban. A gépi tanuláson alapuló generatív tervezés révén a megadott paraméterek alapján több száz csúcsteljesítményű tervváltozatot hozhat létre.

Auto-Aurora

Látogasson el az Automotive Hungary 2019 kiállításon a VARINEX Zrt. három standjára, ahol megismerheti azon innovatív tervezési és gyártási munkafolyamatokkal, amelyek befolyásolják az autóipar jövőjét: additív gyártás a Stratasys és az EOS nyomtatási technológiái; virtuális valóság (VR); az Autodesk generatív tervezési megoldása és az OPEN MIND nagy hatékonyságú subtraktív technológiái. Mindezek együtt teszik egyre fejlettebbé a tervezési és gyártási munkafolyamatot.

Várunk minden kedves érdeklődőt a

Stratasys A pavilon 208A standján,

EOS A pavilon 208I standján, és a

VARINEX Zrt. A pavilon 208H standján!

Vegyen részt 2019. október 17-én 10:30-13:30-ig szakmai előadásainkon és ismerje meg, hogy milyen hatással van az additív gyártás az autóiparra, valamint azon megoldásokat, amelyek hozzájárulnak az innovatív autóipari tervezéshez és gyártáshoz: generatív tervezés és nagy teljesítményű megmunkálás.

Regisztráció előadásainkra

Az előadásra regisztráló és azon résztvevő látogatóink között kisorsolunk 5 db, 5 napos Autodesk Inventor oktatást.

Egyszeri, ingyenes belépést biztosítunk partnereinknek az Automotive Hungary szakkiállításra. Regisztráljon és igényelje ingyenes belépőjét ITT.

A napokban bejelentett Autodesk és az Ansys együttműködése nagy lendületet ad az autóipari fejlesztéseknek

A most bejelentett együttműködés az ANSYS-szal nagyobb rugalmasságot és több lehetőséget biztosít az autógyártók számára a járművek következő generációjának tervezése során. Az ANSYS és az Autodesk VRED közös erőfeszítéseinek köszönhetően jobban integrált munkafolyamatokat kínál, amelyekkel lebonthatók a különböző iparágak közötti falak, és az autók gyorsabban eljuttathatók az ügyfelekhez. Mivel egyre nő a fejlettebb és testre szabottabb termékek iránti igény, az autóipari tervezők egyaránt kihasználhatják a legjobb világításszimulációs eszközök és a rendkívül valósághű virtuális prototípusok készítését elősegítő módszereket.

Ezzel az együttműködéssel mindkét fél jól jár, de ami még fontosabb, az ügyfelek is, akik egyre nagyobb lelkesedéssel használják ki az olyan iparági trendek előnyeit, mint a következő generációs önvezető rendszerek és az elektromos üzemeltetés.

Mivel így a tervezők digitális alapon, már a tervezési folyamat korai szakaszában döntéseket hozhatnak, rugalmasabban igazodhatnak az autóipari termékfejlesztési ciklushoz, amivel végső soron az autógyártók és a fogyasztók egyaránt jól járnak.

Az Automotive Hungary 2019 kiállításon a VARINEX Zrt. standján megismerheti azon iparági trendeket, amelyek szükségessé teszik a fejlett gyártást, bemutatjuk a jövő autógyártó üzemeiben alkalmazható új technológiákat, továbbá megmutatjuk, milyen előnyei származnak már ma a haladó gondolkodású gyártóknak ezekből az innovatív megoldásokból.

Regisztráció a rendezvényen való részvételre

Kapcsolattartók:

Farkas Attila
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3416
+36 30 559 0497
attila.farkas@cads.hu
Radnai László
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3417
+36 30 370 9125
laszlo.radnai@cads.hu
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 1 273 3413
+36 30 977 1824
robert.sebok@cads.hu