Felhőalapú szolgáltatások

Az Autodesk a pár évvel ezelőtt indította útjára új szolgáltatását az Autodesk Cloud-ot. Ez a felhőalapú megoldás a fájlok biztonságos tárolását, megtekintését és megosztását szolgáltat valamint extra számítási kapacitást biztosít bizonyos szoftverekhez.

Biztonságos adatkezelés, extra számítási kapacitások

Az okos eszközök használatával észrevétlenül a hétköznapjaink részévé váltak a felhőalapú alkalmazások. Mára már nem kétséges, hogy a rendkívül gyors ütemben szaporodó felhőalapú megoldások előnyei a műszaki gyakorlatban is érvényesülnek, sok esetben már most a munkafolyamat megkerülhetetlen részét képezik.

A felhőalapú munkavégzés nagy előnye hogy bárhonnan, bármilyen eszközről elérhetjük az adatainkat a webes adatbázisból, fejlett adatmegosztást és csoportmunkát valósíthatunk meg ennek köszönhetően.

Szintén lényeges az extra számítási kapacitások elérésének lehetősége, egyre több alkalmazás képes a számításigényes feladatok elvégzésének idejét külső, felhőalapú erőforrások bevonásával a töredékére csökkenteni.

Autodesk Construction Cloud

Hatékony kivitelezésmenedzsment egyetlen platformról a kivitelezés teljes életciklusa során

Az Autodesk Construction Cloud még hatékonyabban kapcsolja össze az adatokat, a munkafolyamatokat és a csapatokat a kivitelezés teljes életciklusa során, a tervezéstől egészen az üzemeltetésig. Lehetőséget biztosít a generálkivitelezők, a szakági képviselők, a tervezők és a tulajdonosok számára a jobb üzleti eredmények elérésére.

 

Összekapcsolhatja a projektcsapatokat a tervadatokkal a kockázatok csökkentése, a minőség javítása és a projektek időben és a költségvetés keretein belül történő befejezése érdekében.

Pontos 2D mennyiségszámításokat végezhet, és automatikusan kiszámíthatja a mennyiségeket 3D modellekből egyetlen megoldásban.

Átfogó helyszíni felügyeleti és projektkezelési szoftver, amely számos összekapcsolt eszközt kínál a kivitelezők számára.

Autodesk Drive

Szoftveres adatok, tervek, rajzok felhőben való megtekintéséhez, megosztásához, ellenőrzéséhez és kereséséhez. Autodesk Drive hozzáférés MINDEN Autodesk fiókhoz ingyenesen jár, 5GB online tárhellyel.

Fusion 360

Az Autodesk Fusion 360 alkalmazás egy integrált, felhőalapú 3D CAD/CAM termékfejlesztési platform, amely a formatervezési, gépészeti tervezési és együttműködési szolgáltatásokat egyesít magában:

A Fusion 360 3D felület- és testmodellezési, illetve közvetlen modellezési funkciókkal rendelkezik, t-spline technológiával segíti az organikus és összetett formatervezést, valamint előzményalapú és parametrikus modellezésre, illetve asszociatív 2D rajzok készítésére is alkalmas.

A Fusion 360 integrálja az Autodesk 2D és 3D CAM eszközeit is. Az alkalmazás CAM kernele ugyanaz, mint amit az Autodesk HSMWorks és Inventor HSM CAM rendszereiben használ. Létrehozhat szerszámpályákat 2,5- és 3-tengelyes CNC-maráshoz, valamint szimulálhat gépalkatrészeket, kiértékelheti az anyageltávolítást és így tovább.

A Fusion 360 automatikusan archiválja, változatonként rendezi és kezeli modelljeit, terveit és a kapcsolódó információt, azonban a hagyományos adatkezelési megoldásokhoz tartozó további költségek és erőforrások nélkül.

Biztonságosan oszthat meg adatokat a csapatokkal, ügyfelekkel vagy bárkivel. Megoszthat egy hivatkozást az adatairól mondjuk egy Fusion 360 fiókkal nem rendelkező belső munkatársával, akik a böngészőjük és egy kiegészítő 3D megtekintő bővítmény segítségével megtekinthetik és letölthetik az adatokat és a terveket. Beállíthat valós idejű és aszinkron együttműködést is. Szabályozhatja, hogy ki férhet hozzá, ki tekintheti meg, ki készíthet megjegyzéseket, és ki szerkesztheti a projektet.

AutoCAD mobil és webes alkalmazás

DWG rajzok megtekintése, létrehozása, szerkesztése és megosztása mobileszközön keresztül, amellyel azonnal frissítheti a projektterveket csapata összes tagjánál. Keresse az Appstore-ban vagy a Play Áruházban!

A webes AutoCAD-del online szerkesztheti, létrehozhatja és megtekintheti a CAD-rajzokat a webböngészőben, csak be kell jelentkeznie, és máris megkezdheti a munkát – nincs szükség szoftvertelepítésre. Az alapvető rajzolóeszközök és -parancsok az AutoCAD-től elvárható pontosságot és látványhűséget biztosítják.

Mindkét szoftver az AutoCAD Toolset- vagy az AutoCAD LT-előfizetés része.

Vault PLM

Az Autodesk Vault PLM ötvözi a Vault Professional és a Fusion Manage szolgáltatásokat a vállalati szintű együttműködés és a termék életciklus-menedzsmentje érdekében.

 • Adatok és folyamatok kezelése
 • A termék teljes életciklusának kezelése
 • Adatcsere más üzleti rendszerekkel
 • Hibamentesebb termékfejlesztés
 • Rövidebb piacra kerülési idő
 • Autodesk Forge

  Az Autodesk a világon egyedülálló új, felhő alapú platformot épített az elmúlt években, ami az Autodesk 3D tervező-, mérnöki, építőipari és szórakoztatóipari szoftveribe évtizedek alatt integrált tudást, valamint a tervadatok és mérnöki információk közvetlen, felhő alapú elérését teszi lehetővé a fejlesztők számára.

  A Forge API segítségével a jövő digitális igényeit kielégítő, testreszabott és méretezhető CAD, CAM, BIM és PLM szolgáltatásokat lehet létrehozni legyen szó tervezési folyamat automatizálásról, interaktív termékkatalógusról, fotó renderelésről, adatelemzésről, vagy virtuális- és kiterjesztett valóság alapú megoldásról.

  Felhőalapú renderelés

  Szoftveres adatok, tervek, rajzok felhőben való megtekintéséhez, megosztásához, ellenőrzéséhez és kereséséhez. A360 hozzáférés MINDEN Autodesk fiókhoz ingyenesen jár, 5GB online tárhellyel.

  Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

  Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából.

  Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

  Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

  Kapcsolattartók:

  Antal Iván
  Értékesítési tanácsadó
  Radnai László
  Értékesítési és technikai tanácsadó