Az Autodesk korábbi szoftver verzióinak támogatása és aktiválása

A Microsofthoz és más nagy szoftvergyártókhoz hasonlóan az Autodesk is korlátozott támogatási politikát alkalmaz a régebbi verziók esetében. A felhasználók folyamatosan frissítik hardver eszközeiket, irodai, üzleti és biztonsági alkalmazásaikat.

A biztonság, a rendszeresített szoftveralkalmazások átjárhatósága, az aktuális fájlformátumok támogatása, a teljesítmény, a folyamatos javítások, és ami talán a legfontosabb, az új fejlett funkciók és a mobilalkalmazás-képességek támogatása a fő ok, amiért érdemes mindig a legfrissebb verziókat használni. Az Autodesk szoftverek esetében verziók naprakészen-tartásának az előfizetés (Subscription) az egyetlen módja.

A az előfizetés nemcsak az adott szoftver legfrissebb verziójához nyújt hozzáférést, hanem az utolsó verziót megelőző 5 régebbi verzióhoz is, ezekhez a verziókhoz teljes támogatást nyújt a gyártó és a forgalmazó.

Az elavult szoftververziók aktiválásának kivezetési folyamata a következő fázisba lép, 2022. július 1.-től a 2011-től 2014-ig terjedő verziók sem lesznek már aktiválhatóak, ezen szoftverek meglévő, telepített példányát továbbra is lehet használni, de újraaktiválásuk már nem lesz lehetséges.

Kérje segítségünket az Autodesk licencek használatával kapcsolatban!

Azon dolgozunk, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartók:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó
Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó