A 6 legfontosabb trend az autóiparban

A 3D nyomtatástól a CNC megmunkálásig és az öntésig; additív, szubtraktív és generatív eljárások és szimuláció: az Autodesk szoftverei nemcsak maguk az alkatrészek, de az azok előállításához szükséges öntőformák, kivágó és sajtoló szerszámok megtervezésében és gyártásában is segítik a gyártókat és az autóipari beszállítókat.

Az autóipar gyártási folyamatai összetettek, és folyamatosan fejlődnek. Az adatokon, összekapcsolhatóságon és új munkamódszereken alapuló fejlett gyártási módszerek iránti igény folyamatosan nő.

Az Autodesk additív gyártástól a robotikáig terjedő gépipari szoftverkínálata hozzájárul ahhoz, hogy jobb minőségű termékeket munkálhat meg, nyomtathat ki, ellenőrizhet és gyárthat le, gyorsabban. A gépi tanuláson alapuló generatív tervezés révén több száz csúcsteljesítményű tervváltozatot hozhat létre a megadott paraméterek alapján.

Az autógyártásban a digitalizáció és az automatizáció bizonyul a hatékonyságot és a versenyelőnyt növelő legfontosabb technológiáknak.

Az autógyártás során használt szoftverek virtuálisan szimulálják a gyártási folyamatokat, majd vezérlik a gépeket a tényleges gyártási folyamat során.

A társadalmi, politikai és környezeti hatások az autóipari szektort is átformálják. Az elektromos meghajtásra való átállás, a tömeges testre szabás, a robotika, az automatizáció és az additív gyártás mind hatással vannak arra, hogy milyen autókat szeretnénk, és hatással vannak az előállításukhoz használt folyamatokra is.

A 6 legfontosabb trend az autóiparban

Töltse le technológiai e-könyvünket, amelyből még többet tudhat meg a napjainkban az autóipart érintő főbb kihívásokról, illetve arról, hogy az olyan, egyre népszerűbbé váló technológiák, mint például a hibrid gyártás, a szimuláció és az automatizáció, hogyan gyorsítják fel a járművek új generációjának piacra kerülését!

Töltse le, még ma a kiadványunkat és turbózza fel ismereteit!

Kérem az ingyenes, magyar nyelvű kiadványt.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Érdeklődési terület/iparág:

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


A Varinex-CADStudio Kft. az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Reméljük, hogy a fenti tippek meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!