AutoCAD 2025

Több millióan bíznak benne.
Több évtizedes innovációra épül
, hogy felszabadíthassa kreativitását!
 

AutoCAD

Eszközök a jelen és a jövő tervezési kihívásaira

Használjon speciális eszközkészleteket a szakterület-specifikus alkatrészekhez, szolgáltatásokhoz és funkciókhoz – beleértve az építészetet, a gépipari, elektromos tervezést és egyebeket.

És miért állna meg itt?

Az AutoCAD magas szintű testreszabhatóságot tesz lehetővé, hogy Ön személyre szabhassa a munkamódszert több ezer harmadik féltől származó alkalmazáson és kapcsolaton keresztül az iparágvezető tervezőszoftverek és technológiai partnerek Autodesk ökoszisztémájához – beleértve a nagyobb felhőalapú tárolási szolgáltatókat is.

Gyorsítsa fel kreativitását!

A tervezési munkafolyamatok javítását segítő gépi tanulási technológiát alkalmazó innovatív megoldások gyors létrehozására és az azokon való együttműködésre összpontosít.

Gyorsítsa fel kreativitását!

Összpontosítson az innovatív megoldások gyors létrehozására és együttműködésére a kisegítő gépi tanulási technológia segítségével a tervezési munkafolyamatok javítása érdekében!

My Insights makro tanácsadó és műszerfal

Értékes információkat nyújt Önnek a megfelelő időben és a megfelelő kontextusban, hogy segítse az Ön által automatizálható lépéseket.

Count / Darabszám

Automatizálhatja a blokkok vagy objektumok összeszámolását egy kiválasztott területen belül vagy az egész rajzban 70%-kal gyorsabban

Blokkok paletta

A tervezési tartalom újrafelhasználása blokkok segítségével akár 47%-kal gyorsabb

Intelligens blokkok: Elhelyezés

Automatikusan elhelyezheti a blokkokat a rajzában az alapján, hogy eddig hova helyezte be ugyanazokat, így csökkentheti a kattintások számát, és értékes időt takaríthat meg a folyamat során.

Intelligens blokkok: Csere

Gyorsan megtalálhatja a szükséges blokkokat a gépi tanuláson alapuló funkciókkal, amelyek hatékony, időtakarékos automatizálást biztosítanak.

Személyre szabott funkcionalitás

A szervezetek saját iparáguknak megfelelően testre szabhatják az AutoCAD programot, lehetővé téve a csapatok számára, hogy szakterület-specifikus rutinokat és munkafolyamatokat hozzanak létre és futtassanak.

Összekapcsolt tervezési élmény

Az Autodesk iparágvezető tervezőszoftverekből és technológiai partnerekből álló ökoszisztémát hoz létre, hogy összekapcsolja az AutoCAD-et az olyan eszközök munkafolyamataival, mint a Revit, a Civil 3D és az Inventor. A rajzokat biztonságosan megoszthatja és feliratozhatja asztali gépen, weben vagy mobileszközökön.

Webes AutoLISP API-k

Az AutoLISP, az AutoCAD asztali verziójának alapvető szolgáltatása, mostantól lehetővé teszi a testreszabásokat parancsok sorozatának automatizálására a webes AutoCAD programban.

Az AutoCAD LT már tartalmazza az AutoLISP protokollt.

Használja ki az AutoCAD-alapú programokban való használatra létrehozott, korábban írt programok ezreit. Az AutoCAD LT támogatja az AutoLISP-forrásfájlokat (LSP), a lefordított LSP-fájlokat, a gyorsan letölthető AutoLISP- (FAS) és Visual LISP-alkalmazásfájlokat (VLX).

Adatjelölő importálása és jelölősegéd

Gyorsabb, platformfüggetlen jelölő munkafolyamatok a kibővített gépi tanulási képességeknek és az alapvető felhasználói élmény fejlesztéseinek köszönhetően

TrustedDWG®

A DWG egy, az iparágban széles körben alkalmazott AutoCAD-fájlformátum. A DWG fájltípus nélkülözhetetlen ügyfeleink munkafolyamataihoz, különösen az építőipari tervezőcsoportok használják a mindennapi munkájuk során.
Az AutoCAD 2023 DWG fájlformátuma nem változott az előző verzióhoz képest, 2018 óta változatlan.

Tudta? Kizárólag az Autodesk rendelkezik a TrustedDWG® technológiával a DWG-fájlok részletességének és kompatibilitásának biztosítása érdekében.

Web alkalmazás

Minden AutoCAD, illetve AutoCAD LT előfizetésének része az AutoCAD web alkalmazás, amelynek segítségével egy böngészőben futó AutoCAD egyszerűsített változatához juthat hozzá. Ennek segítségével alapvető rajzi és módosító funkciók állnak rendelkezésére, mely segítségével bárhonnan és bármikor módosíthatja terveit, DWG rajzait.

Az AutoCAD 2025 újdonságai

Intelligens blokkok – Objektumészlelés: Technikai előzetes. Növelhetjük a tervezés hatékonyságát és időt takaríthatunk meg a rajzok automatikus tisztításakor a blokkokká alakítandó objektumok felismerésével, amelyben az Autodesk AI segít.*

Intelligens blokkok – Keresés és konvertálás: Gyorsan kereshetünk konvertálandó objektumokat a rajzaiban egy újonnan definiált blokk, vagy a meglévő példányok vagy nemrég használt blokkok révén az Autodesk AI segítségével.

Az Activity Insights frissítései: Hozzáférhetünk a tervek módisítási adataihoz a részletes többfelhasználós eseménynaplón keresztül. Több, mint 35 tevékenységtípus nyomon követése lehetséges, beleértve a verzióelőzményeket és a fájl-összehasonlító eszközöket.

Sraffozási fejlesztések: Mostantól sraffozási mintákat adhatunk a rajzokhoz egyből a mintákat használva, poligonokkal és vonalláncokkal – előre meghatározott zárt kontúrok nélkül.

Jelölések importálása az Autodesk Dokumentumokból:  Importálhatunk és csatolhatunk PDF jelöléseket az Autodesk Docs-ból. A szinkronizálást követően az Autodesk Docs-ban készített jelölések egy Pausz rétegben kezelhetők a rajzokon.

ArcGIS® alaptérképek: Hozzáférés öt alaptérképhez nagy felbontású formában: műhold- és légifelvételek, OpenStreetMaps and Streets, valamint világos és sötétszürke monokróm térképstílusként.

Az Autodesk-termékekre való előfizetés rugalmas kezelést és egyszerűbb hozzáférést biztosít az eszközökhöz és technológiákhoz!

Műszaki támogatás: hozzáférés a támogatási szakemberekhez, távoli segítségnyújtás és online erőforrások használatának lehetősége.

Naprakész szoftver: maradjon versenyképes a legújabb fejlesztésekhez és a frissítések révén a teljesítmény-javításokhoz való azonnali hozzáféréssel.

Rugalmas futamidők: használja a szoftvert, ameddig csak szüksége van rá, egy vagy három évig terjedő futamidőkkel vagy használatalapú konstrukcióval.

Adminisztrációs eszközök: könnyedén kezelheti a szoftverlicenceket, a helyeket és a használatot az Autodesk-fiókjából.

Reméljük, hogy az AutoCAD számos funkciója, mobil és web applikációja meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Az Autodesk, az Autodesk logó, az AutoCAD, a DWG és a TrustedDWG az Autodesk, Inc. és/vagy leányvállalatai és/vagy kapcsolt vállalkozásai bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az USA-ban és/vagy más országokban. Minden más márkanév, terméknév vagy védjegy a megfelelő jogosultak tulajdonát képezi. Az Autodesk fenntartja a jogot, hogy a termék- és szolgáltatáskínálatot, valamint a specifikációkat és az árképzést bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa.

Kapcsolattartók:

Németh Zoltán
Sales Manager
Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó