A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Számoljon a Varinex-CADStudio Kft. által dedikált szoftverekkel és megoldásokkal VINOP 1.2.1-21 pályázatánál!

Magyarország Kormányának felhívása mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai megújulásához kapcsolódó fejlesztéseinek támogatására.

A VINOP 1.2.1-21 pályázati támogatás visszatérítendő, és adott feltételek mentén vissza nem térítendővé alakuló támogatás. 10 millió forinttól 629,3 millió forintig nyújtható be támogatási kérelem, amelyhez 30% önerő szükséges.

Mikro-, kis-, és középvállalkozások nyújthatnak be kérelmet, akik

 • rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes) üzleti évvel,
 • éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben 3 fő volt,
 • Magyarország területén székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, kettős könyvvitelt vezető egyéni vállalkozók és egyéni cégek, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei.

A VINOP 1.2.1-21 Pályázat keretein belül támogatható tevékenységek:

Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenység:

 • Technológiafejlesztés, beleértve termelési és szolgáltatási, valamint infokommunikációs technológia fejlesztését és a technológiai kapacitások bővítését

Választható, önállóan nem támogatható tevékenységek – legalább 2 tevékenység megvalósítása szükséges:

 • Infrastrukturális és ingatlan beruházás (a projekt elszámolható összköltségének legfeljebb 70%-át érheti el
 • Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele
 • Képzési szolgáltatások igénybevétele
 • Üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele
 • Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása
 • Projekt-előkészítése

A VINOP 1.2.1-21 pályázat keretében a támogatási kérelmek benyújtása az alábbi ütemezés szerint lehetséges:

 1. benyújtási szakasz: 2021. március 1-16. Rendelkezésre álló keret: 70 milliárd Ft
 2. benyújtási szakasz: 2021. június 15-30. Rendelkezésre álló keret: 50 milliárd Ft
 3. benyújtási szakasz: 2021.szeptember 30 – október 15. Rendelkezésre álló keret: 40 milliárd Ft
 4. benyújtási szakasz: 2022. február 1-15. Rendelkezésre álló keret: 40 milliárd Ft

Az egyes értékelési határnapokig benyújtásra került projektek együttesen kerülnek elbírálásra. A 3-4. benyújtási szakaszban csak mikrovállalkozások vagy azok a kis és középvállalkozások nyújthatnak be támogatási kérelmet, amelyek a felhívás keretében tervezett fejlesztéseiket a 6. számú melléklet szerinti szabad vállalkozási zónának minősülő településen valósítják meg. További információ >>>

VINOP 1.2.1-21 pályázat – számoljon és pályázzon velünk!

 

Az Arkance Systems Hungary (korábbi nevén Varinex-CADStudio Kft.) 30 éve a CAD-, CAM-, GIS-, és BIM területekre specializálódott tevékenységével az Autodesk platina minősítésű partnere, ami az ügyfélkezelés legmagasabb szintjét jelenti. Megoldásaink minden olyan iparágat lefednek, amelyhez az Autodesk hatékony platformot biztosít. Az Arkance Systems Hungary az Autodesk szoftvereken túl az anyavállalattal együtt több, mint 150 egyedi fejlesztésű szoftverterméket és kiegészítést is kínál ügyfelei számára. A termékek mellé a cég professzionális szolgáltatásokat is nyújt, kiaknázva a Hivatalos Autodesk Oktatóközpont (ATC) és Hivatalos Autodesk Alkalmazásfejlesztő (ADN) tagságban rejlő lehetőségeket.

Számoljon és pályázzon velünk!

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket és az általunk nyújtott képzéseket, amelyek új szintre emelik cége tervezési hatékonyságát! Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@arkance-systems.com
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató