Cégegyesülés és új horizontok

Mint arról már értesülhettek, 2020. januárjában a VARINEX Zrt. CAD és GIS üzletága egyesült a csehországi CAD Studio S.r.o.-val, egyesítve a cégeink portfólióját és megnövelve kompetenciáját.

CAD Studio-t a VARNIEX-hez hasonlóan 1991-ben alapították. A cseh cég is Autodesk Partner (MFG+AEC+M&E), hivatalos Autodesk oktató és fejlesztőközpont, és a vezető CAD (gépész) és GIS (térinformatikai) megoldásszállító a cseh és szlovák régióban, éves forgalmuk a 2018-as évben 15.5 millió Euró volt.

Mindkét cég nagy múltra visszatekintő szaktudással rendelkezik a CAD/CAM, a GIS és az építész/BIM területeken.

Február elején egy kellemes hangulatú konferencia során bemutatásra kerültek cégeink üzleti folyamatai és azon stratégiai irányok, amelyekkel szinkronizálhatók a hatalmas szakmai tudásbázis és a fejlett üzleti megoldások. A cégegyesülés által elérhető új erőforrásokkal célunk, hogy ügyfeleink számára még szélesebb körű szolgáltatásokat tudjunk nyújtani.

A Varinex-CADStudio Kft. CAD üzletág tevékenységének fő csapásiránya továbbra is a CAD tervezést, CAM-et (gyártás/megmunkálás) és tervadatkezelést felölelő megoldások szállítás, bevezetése és oktatása. A CADStudio S.r.o. által fejlesztett szakirányú AutoCAD, Civil 3D, Inventor és Vault/PDM kiegészítők a jövőben a magyar felhasználók számára is elérhetők lesznek.


Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen kattintás: olvassa rendszeresen megjelenő cikkeinket a témában; legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!