Tervezési és dokumentációs feladatok gyorsítása egyedi automatizmusok alkalmazásával – szakmai webinár

Tekintse meg felvételről a 2021. január 28-án megtarott online előadásunkat! Az előadáson olyan egyedi fejlesztéseket mutattunk be, melyek segítségével a tervezés és dokumentáció készítés egyes részeinek időszükséglete jelentősen csökkenthető.

Ezek az automatizmusok a néhány soros egyszerű szabályoktól az összetett programokig sokfélék lehetnek és az általuk megoldott feladatok is rendkívül szerteágazóak.

Minden cégnél más és más a megoldandó probléma de vannak tipikusnak nevezhető esetek, mint például a termék konfiguráció, automatikus export (pdf, dxf, step, stb.), adat kitöltés, vagy ellenőrzés.

Bármilyen algoritmusról is legyen szó, az minden esetben kijelenthető, hogy megéri a befektetett energia, mert hosszú távon a sokszorosát hozza vissza.
A megspórolt időt értékesebb feladatokra, termékfejlesztésre, innovációra lehet fordítani és összességében a cég így versenyképesebbé válhat ezekkel a fejlesztésekkel.

Előadónk: Farkas Attila – Inventor specialista

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a regisztrációt követően máris megtekinthesse felvett előadásunkat. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


A Varinex-CADStudio Kft. az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Reméljük, hogy szakmai előadásunkon elhangzottak meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!