Sikeres CAD/CAM megoldások implementálása a Fusion 360-ba

Az Autodesk statisztikái szerint az európai Arkance Systems cég a második helyen áll a világon a Fusion 360 szoftver értékesítésében (az első egy japán beszállító) – tehát az első helyen állunk az európai és a közel-keleti (EMEA) régióban. 
A Fusion 360 körüli sikerben pedig Csehországnak, Szlovákiának és Magyarországnak van oroszlánrésze az Arkance-csoporton belül.

Az Arkance Systems hosszú távú tevékenysége, a Fusion 360 ügyfelek és hobbi, tanuló felhasználóinak támogatása vezetett ehhez a sikerhez. Ez magába foglalja:

  • magyar lokalizáció,
  • műszaki ismeretek birtokában rengeteg oktatási és segédanyag gyártása – videók , tippek és trükkök , webináriumok, leírások, szimulációk,
  • technikai támogatás,
  • engedélyezett FAR képzés a Fusion 360-hoz,
  • felhasználói közösség,
  • ingyenes bónusz alkalmazások és könyvtárak a Fusion 360-hoz – Fusion Tools,
  • további alkalmazások a Fusion 360-hoz –Fusion bútortervező,
  • ráépülő megoldások széles platformja – mind a CAM ( PowerMill ), mind a PLM ( Fusion 360 Manage ) területén.

Köszönjük CAD/CAM ügyfeleink bizalmát. Ha bármilyen kérdése van az Autodesk Fusion 360 vagy CAM megoldásokkal kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az Autodesk-kel e területen is kialakított szorosabb együttműködésnek köszönhetően az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek. 


Használja ki az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, hogy új szintre emelje tervezési hatékonyságát!

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com