Tegyen szert most kedvezményesen szoftver-előfizetésre, amely egy olyan megújult licencelési modell, ami megfelel napjaink üzleti elvárásainak, valamint folyamatosan biztosítja Önnek a munkáját segítő legújabb szoftver-fejlesztéseket.

Vannak olyan Autodesk-szoftvereszközök, amelyekre szívesen frissítene, ha közben pénzt takaríthatna meg? Mostantól 2019. november 29-ig rendelkezésre áll ez a lehetőség.

Számíttassa be régi Autodesk-licenceit, és takarítson meg akár 20%-ot!

Tegyen szert most kedvezményesen szoftver-előfizetésre, amely egy olyan megújult licencelési modell, ami megfelel napjaink üzleti elvárásainak, valamint folyamatosan biztosítja Önnek a munkáját segítő legújabb szoftver-fejlesztéseket.

Az előfizetéses modellel nem csupán a folyamatos frissítéseket kapja meg, hanem már jó előre felkészülhet 2020 januárjára, amikor a Microsoft megszünteti a Windows 7 támogatását. Sőt, még ennél is többet kap: az új szoftver-előfizetési licenc az azt használó személyhez tartozik, nem a géphez.

Ismerje meg a szoftverelőfizetés előnyeit>>>

A VARINEX Zrt. iparági tapasztalatokkal felvértezett szakértői jól ismerik azokat a kihívásokat, amelyekkel Önnek vállalkozásában szembesülnie kell, és ez alapján egy olyan beszámítási ütemezést kínálhatunk Önnek, amellyel a legjobban kamatoztathatja a korábbi szoftverlicencekbe fektetett erőforrásait. Csak kövesse ezt a három egyszerű lépést:

  1. Keresse ki 1998–2019-es kiadású állandó Autodesk-licenceit, amelyeket még nem számíttatott be. Ha nincs pontos információja erről, keresse kollégáinkat, akik a segítségére lesznek.
  2. Kollégáink pontos információt adnak arra vonatkozóan, hogy a korábbi licencek beszámítása milyen előfizetésekre jogosítaná fel.
  3. Takarítson meg akár 20%-ot az új 1 és 3 éves előfizetéseken.

Most kisebb befektetéssel tehet szert a nagyobb értéket és rugalmasságot képviselő legújabb előfizetésekre, amelyek közé tartozik például az AutoCAD és a speciális eszközkészletek (AutoCAD including specialized toolsets része az AutoCAD Map3D is) az Inventor, a Civil 3D, a Revit és az iparági gyűjtemények (Product Desing & Manufacturing Collection és Architecture, Engineering & Construction Collection)!

Ne habozzon, használja ki a lehetőséget! Ajánlatért keresse szakértő kollégáinkat!

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
baranyi@varinex.hu
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 1 273 3413
+36 30 977 1824
robert.sebok@cads.hu