Új Autodesk szoftver-előfizetés akár 20% kedvezménnyel 2020. november 7. és 2021. január 22. között*

Vannak olyan Autodesk-szoftverek, amelyekre szívesen frissítene, ha közben pénzt takaríthatna meg? Itt a lehetőség, hogy korábban vásárolt állandó (örökös) Autodesk szoftverét új előfizetésre váltsa.

2021. január 22-ig tartó akciónk keretében meglévő és regisztrált szoftverét 1 vagy 3 éves szoftver-előfizetésre cserélheti akár 20% kedvezménnyel.*

Tegyen szert most kedvezményesen szoftver-előfizetésre, amely egy olyan megújult licencelési modell, ami megfelel napjaink üzleti elvárásainak, valamint folyamatosan biztosítja Önnek a munkáját segítő legújabb szoftver-fejlesztéseket.

Ismerje meg a szoftverelőfizetés előnyeit>>>

Varinex-CADStudio Kft. iparági tapasztalatokkal felvértezett szakértői jól ismerik azokat a kihívásokat, amelyekkel Önnek vállalkozásában szembesülnie kell, és ez alapján egy olyan beszámítási ütemezést kínálhatunk Önnek, amellyel a legjobban kamatoztathatja a korábbi szoftverlicencekbe fektetett erőforrásait. Csak kövesse ezt a három egyszerű lépést:

  • Keresse ki a korábbi kiadású (R14-2021) regisztrált, állandó egy, vagy többfelhasználós előfizetéssel nem rendelkező Autodesk-licenceit, amelyeket még nem számíttatott be. Ha nincs pontos információja erről, keresse kollégáinkat, akik a segítségére lesznek.
  • Kollégáink pontos információt adnak arra vonatkozóan, hogy a korábbi licencek beszámítása milyen előfizetésekre jogosítaná fel.
  • Takarítson meg akár 20%-ot az új 3 éves előfizetésen vagy 15%-ot az új 1 éves szoftver-előfizetésen.*

Most kisebb befektetéssel tehet szert a nagyobb értéket és rugalmasságot képviselő legújabb előfizetésekre, amelyek közé tartozik például a speciális eszközkészleteket tartalmazó AutoCAD (AutoCAD including specialized toolsets részei: Map 3D, Mechanical, MEP, Plant 3D, Raster Design, Architecture és az Electrical eszközkészletek) az Inventor, a Civil 3D, a Revit és az iparági gyűjtemények (Product Design & Manufacturing Collection és Architecture, Engineering & Construction Collection)!

Ne habozzon, használja ki az akár 20%-os kedvezmény lehetőségét! Tájékoztatásunk nem teljeskörű, ajánlatunk más kedvezménnyel nem vonható össze. *

Az Önnek legkedvezőbb ajánlatért keresse szakértő kollégáinkat, kérjen ajánlatot, még ma!


* A 20% kedvezmény 3 éves új Autodesk szoftver-előfizetésre, a 15% kedvezmény 1 éves új Autodesk szoftver-előfizetésre vonatkozik. A promócióban az R14-2021-es verziójú szoftverek számíthatóak be, amelyek még nem voltak frissítve illetve nem állnak jelenleg is éves szoftverkövetés alatt. Rendelés előtt a korábbi licenc sorozatszámát ellenőrizni szükséges. A promóció ideje alatt egy ügyfél legfeljebb 50 licencet vásárolhat a promóciós kedvezmény igénybevételével. Részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453 | +36 1 273 3423
peter.baranyi@arkance-systems.com
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 30 977 1824 | +36 1 273 3413
robert.sebok@arkance-systems.com