Autodesk szoftver-előfizetésre 25% kedvezménnyel 2020. július 24-ig.

Vannak olyan Autodesk-szoftverek, amelyekre szívesen frissítene, ha közben pénzt takaríthatna meg? Itt a lehetőség, hogy korábban vásárolt állandó Autodesk szoftverét új előfizetésre váltsa.

2020. július 24-ig tartó akciónk keretében meglévő és regisztrált szoftverét 1 vagy 3 éves szoftver-előfizetésre cserélheti 25% kedvezménnyel.

Tegyen szert most kedvezményesen szoftver-előfizetésre, amely egy olyan megújult licencelési modell, ami megfelel napjaink üzleti elvárásainak, valamint folyamatosan biztosítja Önnek a munkáját segítő legújabb szoftver-fejlesztéseket.

Ismerje meg a szoftverelőfizetés előnyeit>>>

Varinex-CADStudio Kft. iparági tapasztalatokkal felvértezett szakértői jól ismerik azokat a kihívásokat, amelyekkel Önnek vállalkozásában szembesülnie kell, és ez alapján egy olyan beszámítási ütemezést kínálhatunk Önnek, amellyel a legjobban kamatoztathatja a korábbi szoftverlicencekbe fektetett erőforrásait. Csak kövesse ezt a három egyszerű lépést:

  • Keresse ki 1998–2020-as kiadású regisztrált, állandó egy, vagy többfelhasználós előfizetéssel nem rendelkező Autodesk-licenceit, amelyeket még nem számíttatott be. Ha nincs pontos információja erről, keresse kollégáinkat, akik a segítségére lesznek.
  • Kollégáink pontos információt adnak arra vonatkozóan, hogy a korábbi licencek beszámítása milyen előfizetésekre jogosítaná fel.
  • Takarítson meg 25%-ot az új 1 és 3 éves előfizetéseken.

Most kisebb befektetéssel tehet szert a nagyobb értéket és rugalmasságot képviselő legújabb előfizetésekre, amelyek közé tartozik például a speciális eszközkészleteket tartalmazó AutoCAD (AutoCAD including specialized toolsets része az AutoCAD Map3D is) az Inventor, a Civil 3D, a Revit és az iparági gyűjtemények (Product Desing & Manufacturing Collection és Architecture, Engineering & Construction Collection)!

Ne habozzon, használja ki a 25%-os kedvezmény lehetőségét! Tájékoztatásunk nem teljeskörű, ajánlatunk más kedvezménnyel nem vonható össze.

Az Önnek legkedvezőbb ajánlatért keresse szakértő kollégáinkat!

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
baranyi@varinex.hu
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 1 273 3413
+36 30 977 1824
robert.sebok@cads.hu