Töltse le, még ma a kiadványunkat és turbózza fel ismereteit!

Öntőforma és szerszámgyártás

Töltse le, még ma a kiadványunkat és turbózza fel ismereteit!

A szerszám és forma gyártás az ipari termelés kulcsfontosságú iparága. Enélkül nem lennének autók, konyhai eszközök és televíziók – röviden: nem létezne egyetlen fémlemezből vagy műanyagból álló termék.

A végtermékek széles választéka tükröződik a fröccsöntő és sajtolóiparban elérhető termékek sokféleségében. Míg a hagyományos szerszámkészítés magában foglalja a kivágó, lyukasztó és sajtoló szerszámokat, addig a formagyártás termékeit, a fröccsszerszámokat a műanyag feldolgozáshoz vagy öntészeti folyamatoknál használják.Az öntő és hidegalakító szerszámok alkatrészeinek erősen tűrt méreteknek és finom felületminőségi követelményeknek kell megfelelniük. Ezért a szerszám és öntőforma gyártók gyakran a legújabb szerszámgépeket és gyártási eszközöket, valamint a legfrissebb szoftvereket használják a hatékony gyártáshoz és a konzisztens minőség fenntartásához.

A szerszám és öntőforma gyártók ezeket az eljárásokat más jellegű termékek alkatrészeinek előállításához is használják, és egyben referenciát nyújtanak a nagy teljesítményű fémmegmunkáláshoz.

Töltse le kiadványunkat!

Név:*Foglalkozása/beosztása:Munkahely neve:E-mail cím:*E-mail cím újra:*Telefonszám:

Milyen jellegű tevékenységet folytat?:

egyedi gép és/vagy alkatrész gyártás
szerszámgyártás
egyéb

Cégén belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:

szimultán 5X
indexált/pozícionált 5X
3 tengelyes marás
2-2,5D marás
esztergálás 2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

Kapcsolattartó:

Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 30 977 1824 | +36 1 273 3413
robert.sebok@arkance-systems.com