Mazak – Mapal – hyperMILL – Nyílt napok 2023. március 7-9., Sóskút

2023. tavaszán újra találkozhat cégünk CAM szakembereivel a Mazak sóskúti bemutatótermében, hogy a CNC megmunkálás új megközelítéseit vesszük górcső alá. Célunk megvalósítani és bemutatni a fröccsszerszám gyártás egy fenntartható módját, minimális időráfordítás mellett maximális eredményt elérni. 

Az öntő- és présformákat, a hidegalakítószerszámokat minden nap használják a fémmegmunkálásban, a műanyagfeldolgozásban, az öntödékben és más ipari vállalkozásokban. A megfelelő CAM-megoldás segít leküzdeni a munkaigényes, magas költségű gyártás kihívásait.

Az idő viszonylag jól mérhető, de hogyan tudjuk az eredmény oldaláról megközelíteni a kérdést? A maximális teljesítmény és a folyamatbiztonság – ami talán ellentétes szempontoknak tűnhetnek – hogyan valósíthatók meg egyszerre? 

A fröccsöntő szerszámok gyártásánál egyszerre jelenik meg a geometriában a szabadfelületek megmunkálása mellett a „szabályos” sajátosságok – furatok, zsebek és síkok és kontúrok – megmunkálása. Ez a jellegében két különböző megközelítés hogyan illeszthető össze? 

A korszerű szerszámgépek elképesztő dinamika mellett igen nagy pontosságot kínálnak a felhasználóknak. Az 5 tengelyes koncepció milyen járulékos előnyöket biztosít egy robusztusabb 3 tengelyes kialakításhoz képest? 

A fejlett megmunkáló szerszámok hogyan támogatják magas felületiminőség mellett, a nagy teljesítményű forgácsleválasztást? Lapkás, vagy keményfém szerszámot használjunk? 

Bármilyen kihívást jelentsen is a forma- és szerszámgyártás, a hyperMILL CAM szoftver hatékonyan képes megoldani azokat. A csúszkák, formalapok, betétek avagy bármely szerszámelem a hyperMILL segítségével gyorsan és hibamentesen programozható. A nagysebességű (HSC) és a nagy teljesítményű (HPC) marási stratégiák lehetővé teszik a nagyon hatékony anyageltávolítást és a szerszám élettartamának növelését. Az OPEN MIND integrált tömb- és huzalszikra modult is kínál azokhoz a területekhez, amelyeket nem lehet közvetlenül megmarni.

A fenti kérdésekre adunk egy megoldást 2023. március 7-9. között Sóskúton, a MAZAK Nyílt napján. Legyen a vendégünk, hogy Önnel is megoszthassuk tapasztalatainkat. 
A regisztráció lezárult! Kérdéseivel forduljon szakértő kollégáinkhoz!



Ismerje meg az automatizált programozás és hatékony megmunkálás eszközét!  Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata számára.

Specialistákból álló csapatunk bármikor rendelkezésére áll, hogy segítsen Önnek a legtöbbet kihozni CAD és CAM szoftveréből.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál. 

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartók:

Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
Tóth Sándor
Értékesítési és technikai tanácsadó