Megmunkálás tervezés, magasfokú automatizálás a FeatureCAM-ben szakmai webinár

A termékek időben történő szállítása mindig kiemelt fontosságú. Az átfutási időre azonban számos olyan tényező is hatással van, amelyekre nincs befolyásunk. Épp emiatt a gyártók számára nagyon fontos, hogy minden lehetséges módon minimálisra csökkentsék az átfutási időt azokkal a tényezőkkel, amelyeket képesek befolyásolni.

Tekintse meg felvételről online szakmai előadásunkat, ahol betekintést nyerhet a FeatureCAM által biztosított korszerű automatizálási lehetőségekbe, amelyek lehetővé teszik a gyártók számára a termelékenység javítását és az alkatrészgyártás felgyorsítását!

A szoftver az alaksajátosság felismerés mellett beépített intelligenciát is tartalmaz, aminek segítségével a szoftver számos döntést tud meghozni automatikusan a technológiai adatbázisa alapján. Ennek köszönhetően számos ismétlődő lépés automatizálható, mint például a szerszámválasztás és a technológiai és megmunkálási paraméterek meghatározása.

A FeatureCAM e mellett automatikus ütközéselkerülési funkció is található, valamint fejlett gépmodell szimulációs környezettel rendelkezik. Az alap 3-5 tengelyes marási és esztergálási műveleteken túl speciális gépek programozása is lehetséges a szoftverrel, mint például a svájci típusú eszterga vagy a huzalszikra forgácsoló gép programozása.

Előadó: Csonka Gábor – CAD és CAM rendszermérnök

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a rögzített előadást megtekinthesse. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Reméljük, hogy szakmai előadásunkon elhangzottak meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Csonka Gábor
CAD és CAM rendszermérnök
+36 30 639 1713 | +36 1 273 3408
gabor.csonka@arkance-systems.com