Ne csak a nyaralását tervezze! Használja ki okosan a nyarat és képezze magát tanfolyamainkon!

építőipari tanfolyami kedvezmény 2022. szeptember 1-ig. - Arkance Systems

Válasszon 2022. évi építőipari tanfolyamaink közül és csapjon le a 2022. szeptember 1-ig tartó ajánlatunkra, melynek keretében az alábbi építőipari alap- és haladó szintű képzéseink árából 20% kedvezményt biztosítunk.*

Nincs más dolga, mint kiválasztani az Önnek megfelelő tanfolyamot, beiratkozni és a nyári megérdemelt pihenése után szakmailag is fejlődni tanfolyamainkon.*

Miért válassza az Arkance Systems képzéseit?
Iparági szakértőkből álló oktatóinktól megtanulhatja azon képességeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a legtöbbet hozza ki technológiai beruházásából és maximális termelékenységet érjen el a kiválasztott képzéshez használt mérnöki eszközökkel.


Autodesk Civil 3D alap tanfolyam

Képzésünk alatt megismerheti a nyomterv létrehozásához szükséges eszközöket és funkciókat, valamint ezekből a létrehozott objektumokból mennyiségi kimutatásokat hozhat létre.

Tovább a képzésre
Civil 3D alap tanfolyam 2022. szeptember

Az intenzív, 2 napos tanfolyamon elsajátíthatja az építőmérnöki tervezési gyakorlatot és a magyar Útügyi Műszaki Előírásoknak megfelelő tervek készítését az Autodesk Civil 3D szoftverben!

Tovább a képzésre

Revit BIM épületgépész képzés 2022. szeptember

Képzésünk alatt a Revit BIM épületgépész alap képzésünk alatt megismerkedhet a szoftver épületgépészeti, elemek 3D-ben való tervezésével és módosításával az eszközkészletek használatával.

Tovább a képzésre
Revit 2023 BIM építész 4 napos képzés 2022. október

A 4 napos Revit BIM építész alapozó tanfolyam célja, hogy a tanfolyamon részt vett hallgatók a képzés végeztével önállón létre tudjanak hozni egy komplett 3D épület modellt.

Tovább a képzésre

Revit BIM épületvillamos tanfolyam 2022. október

A Revit BIM épületvillamos tanfolyam célja, hogy a hallgatók alapszinten elsajátítsák a szoftver épületvillamos tervezési és dokumentációs eszközeit.

Tovább a képzésre


* A 20% kedvezmény a felsorolt építőipari tanfolyamainkra vonatkozik. Ez a promóció nem vonható össze egyéb kedvezményekkel. A promóció ideje alatt egy ügyfél akár több tanfolyamot is vásárolhat a promóciós kedvezmény igénybevételével.  Ajánlatunk 2022. július 1-től 2022. szeptember 1-ig érvényes, amennyiben az ügyfél a tanfolyamot 2022. szeptember 1-ig megrendeli és kifizeti. Részletekért keresse kollégáinkat!