Zökkenőmentes gyártási folyamatok a célgéptervezés során: villamos vezérlőszekrények tervezésének és szerelésének támogatása kábelkorbács tervezéssel – szakmai webinár

Tekintse meg felvételről a 2021. január 21-én megtarott online előadásunkat! A digitális modellek elkészítése fontos szerepet játszik az iparban. A technológia folyamatosan fejlődik és a munkafolyamatok párhuzamosíthatóak, amivel gazdasági előnyre tehet szert. Ehhez szükséges, hogy megfelelően rendszerezzük a meglévő tervezési adatainkat.

Kábelkorbács tervezés során a villamos kapcsolási rajzok és a 3D modellek közötti adatok és információk szinkronizálása felgyorsítja és hatékonnyá teszi a tervezési folyamatot. A mechanikai és villamos tervezés között csapatmunka hozható létre. A kábelek pontos dokumentációja segíti a szerelők munkáját és kiküszöböli a felmerülő hibák lehetőségét és csökkenti a telepítési időt.

Az Autodesk Product Design & Manufacturing Collection portfóliója számos lehetőséget biztosít a felhasználók számára az elektromos tervezésben is. A gyűjtemény lehetővé teszi, hogy megtervezze elektromos alkatrészeit, egységeit, kapcsolási rajzait, beleértve a kábelkorbácsok tervezését és ehhez kapcsolódó dokumentációt.

Ehhez a következő szoftverek állnak rendelkezésünkre:

  • AutoCAD Electrical
  • Autodesk Inventor – Cable and Harness modul

Előadásunkon konkrét példán keresztül vezettük végig a folyamatot, a szoftverek közötti kapcsolatot.

Előadónk: Rieth Benjámin – Értékesítési tanácsadó, CAM szakember

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a regisztrációt követően máris megtekinthesse felvett előadásunkat. Köszönjük

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


A Varinex-CADStudio Kft. az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Reméljük, hogy szakmai előadásunkon elhangzottak meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!