Ismerje meg az AutoCAD Plant 3D szoftvert!

Egy megfizethető és hatékony 3D létesítménytervező alkalmazást azon a piacon, amelyet korábban a drága, nehezen tanulható és karbantartható megoldások uraltak.

A sokaknak ismerős, világszínvonalú AutoCAD szoftverplatformra épülő Plant 3D funkciói logikusan vannak felépítve, könnyen használhatók és az AutoCAD szoftver megoldásait ismerő felhasználók betanulási ideje is jóval rövidebb az átlagosnál. A szoftver az AutoCAD részeként vagy szoftvercsomag formában is elérhető.

Az iparágspecifikus 3D tervezésére optimalizált AutoCAD Plant 3D a célfunkciók és specifikációalapú eszközök széles választékát kínálja a tipikus létesítmény- és folyamattervezési feladatok, köztük a projektspecifikus elemlisták és katalógusok testreszabásának kezeléséhez, valamint a folyamatok és a kapcsolódó részegységek manuális vagy félautomatikus modellezéséhez – csak hogy néhányat említsünk a Plant 3D nagy teljesítményű eszközeinek tárházából.

A szoftver emellett a projektadatok kezelését, az adatbázis-alapú együttműködést és a kivitelezési dokumentáció kezelését is támogatja a lekérdezési, exportálási és project-report eszközök széles kínálatával, többek között a csővezeték-információs fájlok (PCF), az izometrikus ábrák és a darabjegyzékek exportálásával.

Videónk letöltésével rövid betekintést nyerhet a szoftver működésébe, és néhány technikai tippet is elleshet! Az AutoCAD Plant 3D a tervezőket leginkább abban segíti, hogy a folyamattervektől a leghamarabb eljussanak a kivitelezési dokumentumokig. Ennek alapjául a manapság már ipari sztenderdnek számító, BIM filozófiát alkalmazó 3D modell fog szolgálni. A videó linkjét az alábbi regisztrációs adatlap kitöltése után, a regisztrációban megadott e-mail címre küldjük.

Név:* Cégnév:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A hírlevélküldést az Adatkezelési nyilatkozat szabályozza. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.:*

Igen
Nem

Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat:*

Elfogadom
Nem fogadom el

Kapcsolattartó:

Maródi László
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3410
+36 30 343 8113
laszlo.marodi@cads.hu