Ipar napjai 2018

IPAR NAPJAI 2018 – Tervezd a jövőt már ma!

A gépipar jelenleg olyan mértékű átalakulás küszöbén áll, amilyenre az ipari forradalom óta nem volt példa. Az iparág az elmúlt évek során új termékek, folyamatok és alapanyagok széles körével készítette elő a terepet. Ezek mindegyikében megvan a potenciál arra, hogy alapvetően megváltoztassák a gyártás folyamatát.

A gyártási technológia – a 3D nyomtatástól a robotikáig – egyre könnyebben elérhető és hozzáférhető, így a gyártóknak lehetőségük nyílik fejest ugrani az alkotás jövőjébe.

A generatív tervezés, a Stratasys 3D nyomtatási technológiája, a tervezés-/ gyártásautomatizálás és számos egyéb megoldás megkönnyíti a termékek gyors és költséghatékony legyártását kisebb mennyiségben is, a kereslethez igazodva.

KIÁLLÍTÁS

Látogasson el a VARINEX Zrt. két standjára és ismerje meg a Stratasys 3D nyomtatási, az Autodesk újgenerációs termékfejlesztési platformja és az OPENMIND automatizált gyártási folyamatai által nyújtotta előnyöket a digitális prototípusgyártástól a termékalkotásig.

Várunk minden kedves érdeklődőt a VARINEX Zrt. A pavilon 206B standján, valamint a Stratasys A pavilon 210C standján! A VARINEX Zrt. a Stratasys hivatalos magyarországi forgalmazója. 

 

IPAR NAPJAI – 2018. MÁJUS 15-18.

Hungexpo Budapesti Vásárközpont – 1011 Budapest, Albertirsai út 10.

 

SZAKMAI ELŐADÁSOK

A gyártóknak három fő céljuk van: az innováció, a minőség és a gyors piacra kerülés. Ez különösen a fogyasztói termékek és az ipari gépek gyártására igaz. Az együttműködő tervezés és a fejlett gyártási technikák párosítása nem csak ezen célok elérését segíti, hanem arra is egyedülálló lehetőséget jelent, hogy a cégek kiemelkedjenek a versenytársak közül.

Vegyen részt előadásainkon és ismerje meg a piacvezető 3D nyomtatást és az újgenerációs termékfejlesztést.

  • 2018 május 16. (10:30 – 12:00)
    Sorozatgyártás 3D nyomtatással és NextGen termékfejlesztés Autodesk szoftverekkel
    helyszín: D pavilon, Rubin Terem 
  • 2018. május 17. (10:30 – 12:00)
    Az additív gyártás jelentősége az iparban. A terméktervezés jövője
    helyszín: D pavilon, Rubin Terem

Regisztráció az előadásokra

 INGYENES BELÉPŐJEGY

Egyszeri, ingyenes belépést biztosítunk partnereinknek az IPAR NAPJAI szakkiállításra. Regisztráljon és igényelje ingyenes belépőjét itt.

Ingyenes belépőjegy igénylése

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kapja meg elektronikus belépőjegyét, amellyel ingyenesen és sorban állás nélkül juthat be a kiállítás területére.

Várjuk szeretettel az IPAR NAPJAI szakkiállításon a VARINEX ZRt. A pavilon 206B standján, valamint a Stratasys A pavilon 210C standján. A VARINEX Zrt. a Stratasys hivatalos magyarországi forgalmazója. 

 

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre.