Autodesk Inventor 2022 szakmai webinár – 2021. április 9.

Fordítson több időt a tervezésre és az innovációra az új Autodesk Inventor 2022 segítségével!

Kezelje a méretváltozatokat, a gyártási szakaszokat és az egyszerűsítési szinteket alkatrészben vagy összeszerelési dokumentumban az új Modell Állapotok (Model States) funcióval! Ossza meg az adatokat asszociatívan az Autodesk Revit és az Inventor között a zökkenőmentes BIM és gépész kapcsolat érdekében! Küldje el az Inventor fájlokat közvetlenül a Fusion 360-ba, hogy hozzáférhessen olyan további lehetőségekhez, mint például a generatív tervezés, a nyomtatott áramköri tervezés vagy a fejlett CAM modul!

Mindezek a fejlesztések biztosítják a jobb termelékenységet még akkor is, ha a tervei növekszenek méretükben és összetettségükben egyaránt.

Röviden az újdonságokról:

  • Alkatrész modell állapotok: kezelheti a gyártási műveleteket, a méret változásokat és a modell egyszerűsítéseket közvetlenül a modellben.
  • Összeállítási modell állapotok: létrehozhat többféle változatot az összeállítási modellekből, kezelheti a különféle összeállításokat és modell egyszerűsítéseket egyetlen dokumentumon belül.
  • Átjárhatóság javítása: könnyebbé teheti a BIM projekteken belüli együttműködést a továbbfejlesztett eszközökkel, mint például az új modell egyszerűsítés vagy az Inventorból közvetlenül menthető natív Revit projekt fájlok.
  • Telepítés és beüzemelés: az új telepítési lehetőségekkel egyszerűbbé válik a szoftverek beüzemelése.
  • Termelékenység és teljesítménynövelés: nagy összeállítások szerkesztésekor sokkal jobb teljesítményt tapasztalhat.
  • Rajz funkciók fejlesztése: használja a 3D-s modell kameranézetét, gyártási adatait és megvilágítási stílusát a 2D-s rajz nézeteiben.

Ez még nem minden! Tekintse meg felvételről 2022. április 9-én Inventor specialistánk által megtartott Inventor 2022 előadásunkat, és ismerje meg az újdonságokat!

Előadónk: Farkas Attila/ Értékesítési és technikai tanácsadó, Inventor specialista


Reméljük, hogy az Inventor 2022 újdonságai meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Vegye fel a kapcsolatot cégünk CAD-CAM csapatával, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Specialistákból álló csapatunk bármikor rendelkezésére áll, hogy segítsen Önnek a legtöbbet kihozni szoftveréből. Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com