Az Inventor 2019 újdonságok – megosztott nézetek

A megosztott nézetekkel a tervezők, a mérnökök és látványtervezők könnyebben kaphatnak visszajelzéseket folyamatban lévő munkáikról, így egyszerűbb és gyorsabb a tervellenőrzés folyamata. A megosztott nézetek segítségével online megoszthat két- vagy háromdimenziós nézeteket, és a másoktól kapott megjegyzéseket közvetlenül a tervezés alatt lévő termék modelljén tekintheti meg.

A megosztott nézeteket bármely kolléga megtekintheti az Internet böngészőben futó Autodesk Viewerben, és szabadon hozzáfűzheti az ötleteit a tervhez. Az érintett feleknek így nem kell külön nézegető alkalmazásokat telepíteniük, és a megosztott nézetekben hatékony kommentelési és jelölési eszközök állnak rendelkezésre a részletes visszajelzések közléséhez. Mivel a megosztott nézetek a terveknek csupán vizuális megjelenítései, amelyek 30 nap elteltével lejárnak, a natív tervek és modellek minden pillanatban biztonságban vannak. Így az alkotóknak lehetőségük van egyértelműen elkülöníteni az ellenőrzés céljával megosztott befejezetlen terveket a formálisabb és végleges leadandó tervektől.

A megosztott nézetek a következő lehetőségeket nyújtják a felhasználók számára:
  • az asztali alkalmazásból néhány kattintással hozhat létre online ábrázolásokat
  • másokkal megosztható hivatkozásokat készíthet,
  • a projekten dolgozó kollégák vagy ügyfelek megtekinthetik a megosztott nézeteket, és megjegyzéseket, jelöléseket fűzhetnek azokhoz az Autodesk Viewerben,
  • a szerzők a kapott megjegyzéseket az eredeti tervezőalkalmazásban tekinthetik át, és válaszolhatnak azokra.

Az alábbi, magyar felirattal ellátott videóban megismerheti, hogy az Autodesk Inventor 2019 megosztott nézeteivel hogyan kommunikálhat és működhet együtt hatékonyabban a csapatával, ügyfeleivel:

…folytatjuk.

Farkas Attila
CAD rendszermérnök, Inventor specialista
farkas@varinex.hu

 

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre.

Kapcsolattartó:

Farkas Attila
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3416
+36 30 559 0497
attila.farkas@cads.hu