Intelligens gyártási megoldások – tegyen szert új ismeretekre!

A gépipar fizikai és digitális megoldásainak közelítését célzó, nagyobb, rendszerszintű változások már jó úton haladtak, mielőtt a 2020-as általános fennakadások bekövetkeztek. E fennakadások pedig még nem szűntek meg. Új trendeket eredményeztek a Brexit hatásai, a koronavírus-járvány hullámai, továbbá a teljesen digitális életvitel és munkavégzés egymást követő hatásai is meghatározó gépipari változásokat ígérnek 2021 hátralévő részére is.

Az intelligens megoldások gyártói nem csupán az olyan koncepciókra fognak fókuszálni, mint a big data vagy az IoT, de jobban is tudják majd értelmezni a rendelkezésükre álló adatokat. Ezt a képességüket olyan intelligens termékek fejlesztésére fogják használni, melyek kibővített szolgáltatásokat és előnyöket kínálnak csomagok formájában, cserébe pedig folyamatos rálátást biztosítanak azzal kapcsolatban, hogy hogyan változnak a fogyasztói preferenciák.

A gyártóknak termékek helyett teljes ökoszisztémákban, összekapcsolható alkalmazásokban és szoftverszolgáltatásokban kell gondolkodniuk, illetve olyan új előfizetési modellekben, amelyek folyamatos bevételt (és adatokat) biztosítanak.

Egyre komolyabb jelentőséggel fog bírni a nagyobb mértékű információmegosztást támogató digitális készségek megszerzésére áldozott befektetés. A gyártók fontolóra vehetik képzés biztosítását a legfontosabb stratégiai beszállítók számára, így segítve őket, hogy képesek legyenek alkalmazkodni az új kommunikációs és együttműködési eszközökhöz.

Vegyen részt nyári webinárium-sorozatunk előadásain és ismerjen meg olyan intelligens mérnöki megoldásokat és felhasználói esettanulmányokat, amelyek segítségére lehetnek üzleti tevékenységének bővítésében!

Szakmai előadásainkon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

2021. június 10., 10 óra
Innovatív tervezési- és tervadatkezelési fejlesztések gyakorlati alkalmazása
Előadó: Farkas Attila
Regisztráció és további információ >>>

2021. június 17., 10 óra
hyperMILL automatizálás: felhasználói példák
Előadó: Sebők Róbert
Regisztráció és további információ >>>

2021. június 24., 10 óra
Megmunkálás tervezés, magasfokú automatizálás a FeatureCAM-ben
Előadó: Csonka Gábor
Regisztráció és további információ >>>

2021. július 1., 10 óra
Fejlett jogosultságkezelés az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszerben
Előadó: Radnai László
Regisztráció és további információ >>>

2021. július 8., 10 óra
Felhasználói esettanulmány a felhőalapú mérnöki folyamatok és lehetőségek alkalmazásáról
Előadó: Antal Iván
Regisztráció és további információ >>>

2021. július 15., 10 óra
Additív gyártási megoldások az Autodesk PowerMill-lel 
Előadó: Rieth Benjámin
Regisztráció és további információ >>>


Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket és az általunk nyújtott képzéseket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!