A projektekkel kapcsolatban végzett együttműködés és kommunikáció ma sokkal fontosabb, mint a múltban bármikor. Hatékonyságunk javítása érdekében intelligens eszközökre van szükségünk.

Az Autodesk tervezési, gyártási és felhőalapú eszközei elősegítik, hogy könnyebben együtt tudjunk működni kollégáinkkal. Az előadások során megismerheti miként használhatja biztonságosan az internet és felhőtechnológiák által teremtett lehetőségeket, hogy feladatait gyorsabban és pontosabban végezhesse el.

Csatlakozzon 2020. május 21-én 10 órától Autodesk technológiai és innovációs online workshop rendezvényünkhöz, melynek témája: fejlett együttműködés, felhő alapú technológiák.

Az online workshop időtartama várhatóan 60 perc, a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy az online eseményre szükséges belépési adatokat elküldhessük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám: Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*