Ingyenes diák és oktatási verziók az Autodesktől

A ma kihívásaira a jövő tervezői adnak majd választ. Ezért az Autodesk a hallgatók, oktatók és oktatási intézmények számára több, mint 5 éve folyamatosan ingyenes hozzáférést biztosít több, mint 100 termékéhez: tervezőszoftverhez, kreatív eszközökhöz.

A hagyományos szoftverek mellett már a felhőszolgáltatások közül is elérhető néhány a diákok számára. Mindezekhez csupán egy Autodesk fiók (Autodesk Account) szükségeltetik.

A diákverziók letöltésének lépései

  • keresd fel a diákverzió letöltési oldalát, ahol egy videót is találsz az igényléshet/aktiváláshoz szükséges lépekről: AUTODESK FOR STUDENTS
  • hozz létre Autodesk Account fiókot, vagy jelentkezz be
  • válaszd ki a verziót, operációs rendszert és a nyelvet
  • telepíts és ha kérdésed van keresd kollégáinkat.

Készen állsz a jövő kihívásaira?


Professzionális CAD-szoftverek – ingyenesen!

Az Autodesk-diákok ugyanazokat a CAD-szoftvereket használhatják, mint a szakemberek. Nem egy felhígított „diákverziót”, hanem pontosan ugyanazt a CAD-szoftvert, amelyet a professzionális tervezők, mérnökök, gépészek, építészek, építők és építésvezetők is használnak mindennapi munkájuk során.

Erőforrások az oktatók számára

Projektek, óratervek és adatkészletek tölthetők le, hogy az Autodesk-szoftvereket is órája részévé tehesse.


Az oktatók és diákok számára elérhető ingyenes Autodesk megoldások mostantól sokkal gyorsabban és egyszerűbben hozzáférhetők az új, Autodesk Oktatási Csomagok fejlesztésével. 

Mostantól 125 egyfelhasználós előfizetéshez férhetnek hozzá az un. jogosult oktatók az Autodesk oktatási programján (Autodesk Education plan) keresztül elérhető minden Autodesk-termékhez, amelyeket külön vagy együttesen is hozzárendelhetnek az osztályukban az ingyenes diák verzió használatára jogosult diákokhoz. 

Ezzel a diákok és oktatók egyéves ingyenes oktatási hozzáférést kaphatnak az Autodesk termékeihez és szolgáltatásaihoz, amely megújíthatók, amíg jogosultak maradnak annak használatára. Ez egy további lehetőséget jelent az Autodesk termékek oktatási célú használatára, de nem befolyásolja azon elérési módokat, amelyekkel a diákok és oktatók már eddig is elérhették az ingyenes oktatási Autodesk termékeket. 

Az ingyenes Autodesk oktatási csomag új fejlesztésének három fő előnye: 

  • Gyorsabb hozzáférés. A diákok perceken belül használatba vehetik az Autodesk-termékeket, miután az oktató hozzájuk rendelte azokat.  
  • Nagyobb rugalmasság. A diákok bárhol bejelentkezhetnek a hozzájuk rendelt Autodesk termékekbe, ahol a termék már telepítve van, illetve akár három számítógépre is telepíthetik a hozzájuk rendelt termékeket. 
  • Egyszerűbb jogosultságkezelés. Ha a diákok az oktatójukon keresztül férnek hozzá egy Autodesk termékhez vagy -termékcsoporthoz, nem kell megerősíteniük az oktatási hozzáférésre való jogosultságukat.  

A távoktatás a tanárok, egyetemi karok, diákok és szülők számára egyaránt kihívást jelentett és jelenthet a jövőben is. Az Arkance Systems professzionális Autodesk-partneri együttműködése és szakmai erőforrásaink segítségével a hazai oktatási intézmények számára is megkönnyítheti ezt a nehéz időszakot.

Az oktatók az Autodesk Knowledge Network webhelyen lépésről lépésre megtekinthetik a termékek diákokhoz való hozzárendelésének útmutatóját

Az ingyenes Autodesk Oktatási Csomagra jogosult oktatók már ma használatba vehetik az Autodesk-termékekhez történő ingyenes hozzáférést, az autodesk.com/eligibility webhelyen. 

Oktatóként csatlakozzon még ma a programhoz és biztosítsa diákjai számára az ingyenes Autodesk megoldásokat!

Marajon naprakész! Olvassa üzletágaink rendszeresen frissülő szakmai cikkeit a gépészeti tervezés; BIM építőmérnöki megoldások és műszaki térinformatikai blog oldalakon, hogy elsőként értesüljön az Autodesk megoldások újdonságairól, és nélkülözhetetlen tippeket gyűjts! Legyen tagja Facebook közösségünknek, LinkedIn üzleti oldalunknak, kövesse Youtube csatornánkat vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartók:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó
Farkas Attila
Értékesítési és technikai tanácsadó,
szoftverfejlesztő