Ingyenes diák és oktatási verziók az Autodesktől

A ma kihívásaira a jövő tervezői adnak majd választ. Ezért az Autodesk a hallgatók, oktatók és oktatási intézmények számára több, mint 5 éve folyamatosan ingyenes hozzáférést biztosít több, mint 100 termékéhez: tervezőszoftverhez, kreatív eszközökhöz.

Készen állsz a jövő kihívásaira?

Professzionális CAD-szoftverek – ingyenesen!

Az Autodesk-diákok ugyanazokat a CAD-szoftvereket használhatják, mint a szakemberek. Nem egy felhígított „diákverziót”, hanem pontosan ugyanazt a CAD-szoftvert, amelyet a professzionális tervezők, mérnökök, gépészek, építészek, építők és építésvezetők is használnak mindennapi munkájuk során.

Erőforrások az oktatók számára

Projektek, óratervek és adatkészletek tölthetők le, hogy az Autodesk-szoftvereket is órája részévé tehesse.

Tudj meg mindent az Autodesk diákok, oktatók és oktatási intézmények számára biztosított tervező-szoftverekről! Ha az aktiválásnál szükséged van segítségre, keresd szakértő kollégáinkat!

A COVID-19 által érintett területeken élő diákok és tanárok számára az Autodesk világszerte támogatja a távoktatást

A vállalkozások, iskolák és magánszemélyek gyorsan alkalmazkodnak megszokott napi rutinjuk megváltozásához, és már eddig is rengeteg támogatás érkezett a COVID-19 miatt kialakult helyzetre válaszul. Az Autodesk ezekben a bizonytalan időkben is elkötelezett ügyfelei támogatása mellett (nyilatkozatuk ITT érhető el).

Most, hogy az iskolák és egyetemek bezárták a fizikai kampuszokat, és a távoktatásra állnak át, az Autodesk az alábbi erőforrások biztosításával szeretne újra hangot adni a diákok, oktatók és oktatási intézmények melletti elköteleződésének:

INGYENES HOZZÁFÉRÉS A SZOFTVEREKHEZ: az elmúlt öt évben a diákok és tanárok ingyenesen hozzáférhettek az Autodesk eszközeihez. Ez továbbra sem változik. A használatuk megkezdéséhez látogass el az autodesk.com/education weboldalra!

INGYENES TARTALMAK ÉS OKTATÓANYAGOK: a távoktatásra tett erőfeszítéseik támogatása érdekében az Autodesk angol nyelvű tartalomcsomagokat kínál az oktatók számára, és saját ütemben elvégezhető képzéseket a diákok számára. Az erőforrások eléréséhez keresd fel az academy.autodesk.com webhelyet!

KÖZÖSSÉG ÉS KAPCSOLAT: minden oktató keresi a megoldást, hogy kapcsolatban maradhasson diákjainal a következő néhány hétben vagy hónapban. Ehhez az Autodesk támogatást nyújt, és felkínálja az @AutodeskEDU közösségi csatornáin vagy a támogatási fórumainkon való párbeszédbe való bekapcsolódás lehetőségét.

A távoktatás a tanárok, egyetemi karok, diákok és szülők számára egyaránt kihívást jelent. Reméljük, hogy a Varinex-CADStudio Kft. professzionális Autodesk-partneri együttműködése és szakmai erőforrásaink segítségével kissé megkönnyíthetjük ezt a nehéz időszakot. Arra törekszünk, hogy a koronavírus miatt kialakult kivételes helyzetet a lehető leghatékonyabban kezeljük. Kérdéseivel, kéréseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik Teamviewer és Skype segítségével állnak a rendelkezésére, de természetesen mobilon is elérhetőek.

Olvasd el a témához kapcsolódó cikkeinket!

Kapcsolattartók:

Antal Iván
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3414
+36 30 212 9088
ivan.antal@cads.hu
Farkas Attila
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3416
+36 30 559 0497
attila.farkas@cads.hu