hyperMILL ADDITIVE Manufacturing webinár 2020. szeptember 30., 17 óra

3D nyomtatott alkatrészeket gyárt, vagy érdekelt a DED (Directed Energy Deposition / felrakó hegesztés ) technológiákban és olyan innovatív megoldást keres, amely képes támogatni Önt a programozási feladataiban? A hyperMILL ADDITIVE Manufacturing webinárium Önnek szól!

Köszönhetően a több, mint 25 éves gyakorlatának a szerszámpálya létrehozás területén, a hyperMILL mostantól innovatív ADDITIVE Manufacturing megoldást kínál 2,5D – 3D és 5 tengelyes alkalmazásokhoz. A webinárium bemutatja, hogy hogyan alkalmazható a hyperMILL ADDITIVE Manufacturing egy meglévő alkatrész bevonatolásához; javításához; új geometriai elemek hozzáadásához vagy éppen az alkatrész teljes felépítéshez.

Az online workshop időtartama 60 perc, a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:
Honnan értesült a rendezvényről?:* Milyen jellegű tevékenységet folytat?:
egyedi gép és/vagy alkatrész gyártás
szerszámgyártás
egyéb

Cégén belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
szimultán 5X
indexált/pozícionált 5X
3 tengelyes marás
2-2,5D marás
esztergálás 2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Ismerje meg az automatizált programozás és hatékony megmunkálás eszközét!  Keresse meg szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata számára.

Specialistákból álló csapatunk bármikor rendelkezésére áll, hogy segítsen Önnek a legtöbbet kihozni CAD és CAM szoftveréből. Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés: legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 30 977 1824 | +36 1 273 3413
robert.sebok@arkance-systems.com
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com