Új Holixa T4I alkalmazás Autodesk Inventorhoz

Holixa T4I - Arkance Systems

Takarítson meg időt a tervezési folyamat minden szakaszában!

Az Arkance Systems kiadta a Holixa T4I (Tools 4 Inventor) kiegészítő alkalmazását, amely automatizálja és leegyszerűsíti a munkát a tervezési folyamat minden szakaszában – az első ötlettől a teljes dokumentáció közzétételéig.

A Holixa T4I az automatizáláshoz, az iProperties (iProperties) – felhasználói beállítások és szinkronizálás – egyszerű munkájához szükséges eszközöket tartalmazza. Továbbá eszközöket a BOM-okkal való munkához, a rajzoláshoz, a Model Viewerhez, a dokumentum mentés előtti érvényesítéséhez és még sok máshoz. Az integrált Helpdesknek köszönhetően a technikai támogatáshoz is könnyen hozzáférhet.

 

A Holixa T4I könnyebbé és egyszerűbbé teszi a tervezést!

A Holixa T4I megoldás felhasználóbarát, és akár 80%-os időt takaríthat meg a tervezők számára. Kompatibilis az Autodesk Inventor 2024, 2023 és 2022 verziókkal. Az Arkance Systems Autodesk Inventor Professional és Product Design & Manufacturing Collection ügyfelei ingyenesen megkapják a Holixa T4I teljes verzióját, a 30 napos próba verzió bárki számára elérhető.

 


Reméljük, hogy a T4I számos funkciója meghozza a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési, gyártási hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartók:

Farkas Attila
Értékesítési és technikai tanácsadó,
szoftverfejlesztő
Németh László
Mérnök tanácsadó