Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a fröccsöntési ciklusidő csökkentés megvalósításához?

A hatékony szerszámhűtés 11 tényezője magyar nyelvű kiadvány

A szerszám- és alkatrésztervezők régóta tisztában vannak a fröccsöntési ciklusidő csökkentés jelentőségével. A szerszámhűtés ideje jelentősen befolyásolja ezt a tényezőt, így fontos szerepet játszik a termelés nyereségességében is.

Szakértelmükre, tapasztalatukra, végeselemes szimulációs eredményekre, valamint prototípusokra támaszkodva igyekeznek minél hatékonyabb hűtőköröket tervezni, a lehető legnagyobb termelékenység érdekében. Egy jól megtervezett, az adott szerszámban hatékonyan működő hűtőrendszer elkészítése után több idő marad a fröccsöntőszerszám egyéb elemeinek megtervezésére.

A szerszámtervezők vállán egyre nagyobb nyomásként nehezedik, hogy minél jobban csökkenjen a ciklusidő és növekedjen a költséghatékonyság. Ha sikerül új módszereket találni arra, hogy a ciklusidő lerövidítése és a darabköltség csökkentése is elérhető legyen, mindez úgy, hogy közben nem megy a minőség rovására, nos, akkor igazi versenyelőnyre teszünk szert.

Mi segítünk ebben. A hatékony szerszámhűtés 11 tényezője magyar nyelvű kiadvány letöltésével áttekintést kaphat, hogy a szerszám- és alkatrésztervezők milyen módszerekkel igyekeznek a hűtési hatékonyság maximalizálása révén felgyorsítani a minőségi alkatrészek előállítását.

Kérjük, töltse ki az alább adatlapot. A kiadványt a regisztráció során megadott email címre küldjük. Köszönjük. 
 

Név:* Cégnév:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám: Szakterület:
Gépész tervezés
Mérnöki szimuláció
3D nyomtatás
Építőmérnöki tervezés
Digitális fogászati megoldások
Térinformatika
Egyéb

Használ-e förccsöntés-szimulációs szoftver?:*
Igen
Nem

Ha igen, melyik szoftvert?:
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.*

Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat:*

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további információra lenne szüksége, kérem keresse szakértő kollégáinkat a lenti elérhetőségen!

Kapcsolattartó:

Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com