Gyártási folyamatok hatékonyságának növelése a Fusion 360 bővítményekkel szakmai webinár

Napjainkban a tervező és gyártó vállalatok egyre nagyobb kihívásokkal szembesülnek a növekvő versenytől és a növekvő gyártási költségektől a megszakadt ellátási láncokig és a munkaerőhiányig.

A digitális átalakulás új utat kínál, összekapcsolva az embereket, a folyamatokat és a teljes gyártási ökoszisztémát, hogy elősegítse a termékek tervezését és hatékonyabbá tételét alacsonyabb költségek és kevesebb pazarlás mellett.

Az Autodesk Fusion 360 egy folyamatosan fejlődő felhőalapú terméktervező platform, amely megoldást kínál a teljes tervezési és gyártási folyamat támogatására. Az elmúlt időben az Autodesk számos bővítményt dobott a piacra a Fusion 360 szoftverhez, amelyekkel jelentősen javíthatunk a gyártási folyamataink hatékonyságán.

A megmunkálási bővítményben rendelkezésre állnak új megmunkálási stratégiák és számos olyan eszköz, amelyek segítségével javíthatunk a megmunkálás hatékonyságán és a gyártmány minőségén.

Ezen felül a Fusion 360-hoz számos más bővítmény is elérhető, mint például az Additív gyártási bővítmény vagy a Nesting terítékoptimalizáló bővítmény.

Vegyen részt 2021. március 30-án, 10 órától tartandó online szakmai előadásunkon, ahol betekintést nyerhet a Fusion 360 bővítmények által nyújtott lehetőségekbe, és első kézből informálódhat a hamarosan megjelenó további bővítményekről is.

Előadónk: Csonka Gábor – CAD és CAM rendszermérnök, Fusion specialista

Előadásunkon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a regisztráció során megadott email címre a bejelentkezéshez szükséges linket elküldjük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


A Varinex-CADStudio Kft. az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Reméljük, hogy szakmai előadásunkon elhangzottak meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!