Szakmai, online előadás – A gyárelrendezés- és gyártási folyamat optimalizálás modern eszközei

A gyárelrendezés megtervezése, illetve a gyártási és szerelési folyamatok optimalizálása egy összetett folyamat, melynek során figyelembe kell venni a rendelkezésre álló területet, a termék előállításának egymást követő lépéseit és a várható költségeket egyaránt.

A folyamat optimalizálás során meg lehet határozni a gyártási és szerelési fázisok legjobb sorrendjét a gyártó és szerelő eszközök és az egyes fázisok közötti termék mozgatás paraméterei alapján, a költségek minimalizálásának figyelembevételével.

A gyárelrendezés 2D és 3D feladat, ami jellemzően nagy adatmennyiségek kezelését igényli beleértve a termék-, a géppark-, az épület-, a szállító eszközök- és egyéb berendezések dokumentációját, illetve sok esetben lézeres felmérés eredményeként kapott ponthalmazokat egyaránt.

A tervezés során előálló adathalmazt megfelelő sebesség mellett kell tudni kezelni, ütközést vizsgálni, szimulálni és megosztani az összes érintett résztvevővel.

Vegyen részt 2020. október 29-én 11.30 órától kezdődő szakmai, online előadásunkon és ismerje meg a modern, korszerű gyárelrendezés és gyártási folyamat modern eszközeit!

Előadóink:

  • Sebők Róbert – CAD üzletág igazgató
  • Farkas Attila – Értékesítési és technikai tanácsadó

A webináron a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, emailfordultával küldjük a bejelentkezéshez szükséges információkat. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:*
Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

A Varinex-CADStudio Kft. az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Reméljük, hogy szakmai előadásunkon elhangzottak meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!