FRISSÍTVE!: A mikro-, kis-és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Számoljon az Arkance Systems Hungary által dedikált szoftverekkel, megoldásokkal, szakmai képzésekkel és tanfolyamokkal a GINOP PLUSZ-1.2.1-21 pályázatánál!

Magyarország Kormányának felhívása olyan kkv-k támogatására, amelyek elkötelezettek termelékenységük növelésére és nyitottak a fejlődésre és technológiai megújulásra.

Mikro-, kis-, és középvállalkozások nyújthatnak be kérelmet, akik

 • rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel,
 • éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben 3 fő volt,
 • Magyarország területén székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, kettős könyvvitelt vezető egyéni vállalkozók és egyéni cégek, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei,
 • nem tartoznak a KATA hatálya alá.

A GINOP PLUSZ-1.2.1-21 pályázat keretein belül támogatható tevékenységek:

Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenység:

 • Technológiafejlesztés (min. 200e Ft/db)

Választható, önállóan nem támogatható tevékenységek – legalább 2 tevékenység megvalósítása szükséges:

 • infrastrukturális és ingatlan beruházás (a projekt elszámolható összköltségének legfeljebb 70%-át érheti el),
 • tanácsadási szolgáltatások igénybevétele (képzéssel együtt max. 20%, és max 50M Ft.),
 • képzési szolgáltatások igénybevétele (https://vali.ifka.hu/courses) tanácsadással együtt max. 20%, és max. 20M Ft.),
 • üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele,
 • megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása (max. 50%),
 • projekt-előkészítése.

A GINOP PLUSZ-1.2.1-21 pályázat keretében a támogatási kérelmek benyújtására még nincs meghirdetett határidő, de a tervezet szerint 2021. június 28-tól indulna az első beadási szakasz (részletes információ a tervezet 1.3 fejezetében).

A támogatás csak a bejegyzett székhelyen, telephelyen vagy fióktelepen megvalósítandó támogatásra igényelhető. A megvalósulás helyszínének a pályázat benyújtási dátumát megelőző 60 nappal bejegyzésre kell kerülnie.

Nem támogatható a Budapest területén megvalósuló fejlesztés.

A támogatás összege: az igényelhető visszatérítendő támogatás összege min. 10M Ft, maximum összeg az utolsó lezárt üzleti év átlagos statisztikai létszámtól függően változik. Részletes információ a tervezet 3. fejezetében.

További információ >>>

GINOP PLUSZ-1.2.1-21 pályázat – számoljon és pályázzon velünk!

 

Az Arkance Systems Hungary (korábbi nevén Varinex-CADStudio Kft.) 30 éve a CAD-, CAM-, GIS-, és BIM területekre specializálódott tevékenységével az Autodesk platina minősítésű partnere, ami az ügyfélkezelés legmagasabb szintjét jelenti. Megoldásaink minden olyan iparágat lefednek, amelyhez az Autodesk hatékony platformot biztosít. Az Arkance Systems Hungary az Autodesk szoftvereken túl az anyavállalattal együtt több, mint 150 egyedi fejlesztésű szoftverterméket és kiegészítést is kínál ügyfelei számára. A termékek mellé a cég professzionális szolgáltatásokat is nyújt, kiaknázva a Hivatalos Autodesk Oktatóközpont (ATC) és Hivatalos Autodesk Alkalmazásfejlesztő (ADN) tagságban rejlő lehetőségeket.

Számoljon és pályázzon velünk!

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket és az általunk nyújtott képzéseket, amelyek új szintre emelik cége tervezési hatékonyságát! Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@arkance-systems.com
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com