GINOP 1.2.9-20 vissza nem térítendő pályázat a hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatására

Megjelent a GINOP 1.2.9-20 pályázati kiírás, amely a megjelölt hátrányos helyzetű területeken – szabályozott szabad vállalkozási zónák (SZVZ) és településeken – működő mikro- és kisvállalkozások versenyképességének javítására kiírt támogatás, amely innovatív, hozzáadott értéket növelő fejlesztésekre költhető.

A pályázattól azt várják, hogy csökkenti a területi különbségeket, segíti a térség felzárkózását és megerősíti a helyi gazdaságot.

A GINOP 1.2.9-20 pályázati kiírás mikro- és kisvállalkozások, Magyarországon székhellyel rendelkező egyszeres könyvvitelt vezető gazdálkodók vagy kettős könyvvitelt vezető vállalkozások, szövetkezetek, egyéni vállalkozók, egyéni cégek vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező szövetkezetek vagy kettős könyvvitelt vezető vállalkozások fióktelepei igényelhetik, amennyiben a fejlesztés megvalósításának helye szerepel a településlistán, rendelkezik legalább 1 teljes (365 nap) lezárt üzleti évvel és éves átlagos statisztikai állományi létszáma a benyújtást megelőző teljes üzleti évben minimum 1 fő.

A vissza nem térítendő támogatás mértéke – függ a pályázati kiírásban szereplő település besorolásától – 2 millió forinttól 60 millió forint.

A pályázatban az információs technológia fejlesztéshez kapcsolódó szoftverek beszerzése a pályázati felhívás  3.1.2.  c) pontja alapján a  Modern  Vállalkozások  Programja  keretében  minősített,  csomagolt  szoftver beszerzése és annak üzembe helyezésével összefüggő szolgáltatások a GINOP-3.2.1-15 projektben minősített szállítótól vagy annak szintén minősített partnerétől elszámolható.

Számoljon az Arkance Systems Hungary által dedikált szoftverekkel és megoldásokkal! >>>

A Modern Vállalkozások Programba az alábbi szoftvereket és megoldásokat dedikáltuk!

Autodesk Product Design & Manufacturing Collection – A Gépészeti szoftvergyűjtemény azon terméktervezők és mérnökök számára készült, akik a 2D és 3D mechanikai tervezési folyamatokat gyártástervezési, szimulációs valamint látványtervezési tulajdonságokkal szeretnék kiegészíteni. Az Autodesk Digitális Prototípus ideológiájának zászlóshajója, hiszen ez a csomag egy komplett megoldás nyújt a koncepcionális, AutoCAD-es vázlatoktól kezdve, a 2D-3D tervezésen keresztül, a mérnöki szimulációkon át, az impozáns képek, animációk és interaktív bemutatók elkészítéséhez is. Product Design & Manufacturing Collection az alábbi szoftverek és szolgáltatások teljes verzióit tartalmazza: Inventor, AutoCAD IST, Fusion 360, Inventor Tolerance Analysis, Inventor Nesting, Inventor CAM, Factory Design Utilities, Vault, Inventor Nastran, Navisworks Manage, 3Ds Max, ReCap Pro, HSMWorks, Autodesk Rendering, Autodesk Drive

hyperMILL –hyperMILL az Open Mind nagy teljesítményű, teljes körű CAM-megoldása. A hyperMILL segítségével tökéletesen és pontosan programozhatók a 2,5D-s, a 3D-s és az öttengelyes marási és marási/esztergálási feladatok. Olyan megmunkálási stratégiákat biztosít a felhasználóknak, melyek alkalmazásával töredékére csökkenhet egy-egy munkafolyamat programozása és akár a megmunkálási ideje is.

Autodesk Architecture, Engineering & Constrcution Collection – (Építőipari szoftvergyűjtemény) szinte a teljes építőipari iparágat lefedő integrált BIM- és CAD-eszközkészlet megoldásaival segíti vállalatát az együttműködésben és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt) és az alábbi szoftverek és szolgáltatások teljes verzióit tartalmazza: Revit, Civil 3D, AutoCAD IST, Infraworsk, Navisworks Manage, ReCap Pro, Advace Steel, Insight, Formlt Pro, Dynamo Studio, Robot Structural Analysis Professional, 3ds Max, Autodesk Rendering, Vehicle Tracking, Fabrication CADmep, Structural Bridge Design, Autodesk Drive.

AutoCAD IST – a specializált eszközkészleteket tartalmazó AutoCAD-előfizetés hét iparág-specifikus eszközkészlethez biztosít hozzáférést, például a Map 3D, Mechanical, MEP, Plant 3D, Raster Design, Architecture és az Electrical eszközökhöz.

A Modern Vállalkozások Programban megtalálja ajánlatunkat ITT.

 

Az Arkance Systems Hungary 30 éve a CAD-, CAM-, GIS-, és BIM területekre specializálódott tevékenységével az Autodesk platina minősítésű partnere, ami az ügyfélkezelés legmagasabb szintjét jelenti. Megoldásaink minden olyan iparágat lefednek, amelyhez az Autodesk hatékony platformot biztosít. Az Arkance Systems Hungary az Autodesk szoftvereken túl az anyavállalattal együtt több, mint 150 egyedi fejlesztésű szoftverterméket és kiegészítést is kínál ügyfelei számára. A termékek mellé a cég professzionális szolgáltatásokat is nyújt, kiaknázva a Hivatalos Autodesk Oktatóközpont (ATC) és Hivatalos Autodesk Alkalmazásfejlesztő (ADN) tagságban rejlő lehetőségeket.

Számoljon és pályázzon velünk!

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket és az általunk nyújtott képzéseket, amelyek új szintre emelik cége tervezési hatékonyságát! A Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Használja ki az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyeik új szintre emelheti tervezési hatékonyságát. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@arkance-systems.com
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com