Gépészeti szoftvergyűjtemény akció

Gépészeti Szoftvergyűjtemény

Az Autodesk gépészeti szoftvergyűjteménye, a Product Design & Manufacturing Collection átfogó megoldást kínál gépészeti tervezésre, modellezésre, szerszám és készülék szerkesztésre, gyártástervezésre, dokumentálásra.

Az elképzelések gyorsan 3D modellbe önthetők, módosíthatók, majd közvetlenül felhasználhatók akár 3D nyomtatásra, vagy a CNC megmunkálás tervezésére. A rendszer közvetlenül olvassa a különböző fájlformátumokat is (Catia, Pro/e, Creo, SolidWorks, NX), így más partnerek tervei, elképzelései is problémamentesen feldolgozhatók.

A szoftvercsomag újdonsága, hogy a CAD rendszerek mellett nemrégiben kibővült az ipari sztenderdnek számító Nastran IN-CAD végeselemes szimulációs alkalmazással és az Inventor HSM nevű integrált CAM megoldással is. A szoftvercsomag így teljeskörű megoldást nyújt a komplett tervezési és gyártási folyamatokra is.

10% kedvezmény

Aktuális akciónk keretében 10% árengedményt biztosítunk a gépészeti szoftvergyűjtemény, vagyis a Product Design and Manufacturing Collection árából azon Autodesk felhasználók számára, akik nem rendelkeznek aktív – vagy 2018 május 1 után lejárt – előfizetéssel, vagy vagy szoftverkövetéssel. A promóció határideje: 2018. július 20, a kedvezmény egyedi (single-user) licencekre vehető igénybe.

A szoftvergyűjtemény tartalma:

Az Autodesk Nastran In-CAD és Inventor HSM szoftverek kizárólag a szoftvergyűjtemény előfizetői számára érhetőek el.
 

A szoftverelőfizetések előnyei az öröklicencek megvásárlásával szemben

Az Autodesk licencek már kizárólag szoftver előfizetés formájában érhetők el. Ennek a jelentős változásnak az oka igen egyszerű: a konstrukció bevezetésével rugalmasabban és egyéni igény szerint lehet hozzáférni az Autodesk különböző tervezőrendszereihez, és időről időre újragondolható a szükséges szoftverek típusa, mennyisége.

Kapcsolattartók:

Antal Iván
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3414
+36 30 212 9088
ivan.antal@cads.hu
Maródi László
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3410
+36 30 343 8113
laszlo.marodi@cads.hu