Fusion 360 újdonságok: CAM bővítmény és költségelemzés a generatív tervezésben

A Fusion 360 felhőalapú tervezőrendszer a felhasználók igénye szerint folyamatosan fejlődik. Nemrég váltak elérhetővé a Fusion 360 azon bővítményei, amelyek lehetővé teszik a szoftver különböző iparágakban történő felhasználását.

A megmunkálástervező CAM modulhoz készült bővítmény egy új gépipari technológiákat tartalmazó csomag. Ezen bővítmény által a felhasználók számára lehetőség nyílik olyan csúcstechnológiás eljárások alkalmazására, mint az összetett felületsimító megmunkálás, automatizált fúrás és ellenőrzés, továbbá additív gyártás. Ezen automatizálási és optimalizálási eszközök programozás során történő használatával gyorsabban készíthet hatékonyabb NC-programokat. Ezzel időt takarít meg a programozás és a megmunkálás során, így a termék piacra kerülés ideje is lerövidül.

A bővítményt az Autodesk felhasználók egy hónapra 125 felhőkreditért aktiválhatják.

Összetett felületsimító eljárás a Fusion CAM-ben

A generatív tervezés modulja is számos funkcióval bővült. Egy új integrált költségelemző rendszer került bele a modulba, aminek köszönhetően megtekinthetőek az alkatrészek gyártásának becsült költségei. Ez a költségelemzés figyelembe veszi a geometriát, a felhasznált anyagot és a gyártási eljárást, amelyet meghatározunk a generatív tervezési tanulmány beállítása során. Ennek köszönhetően a felhasználók már a tervezés korai státuszában megalapozottabb döntéseket hozhatnak.

Töltse le az Alkotás jövőjét jelentő generatív tervezési technológiát összefoglaló magyar nyelvű kiadványunkat!

Folytatjuk…


Képezze magát Hivatalos Oktatóközpontunkban! Specialistákból álló csapatunk bármikor rendelkezésére áll, hogy segítsen Önnek a legtöbbet kihozni szoftveréből. Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com