Fusion 360 for Product Design

Bővítse tovább tervezési és szimulációs képességeit! A termékfejlesztési folyamat során hozzáférhet a Fusion 360 fejlett tervezési és szimulációs eszközeihez, valamint a változáskezelési eszközökhöz.

Mi is pontosan a Fusion 360 for Product Design?

Az Autodesk Fusion 360 for Product Design egy integrált mérnöki és tervezési megoldás termékfejlesztő vállalatok számára. Tartalmazza a Fusion 360-at speciális termékfejlesztési eszközökkel párosítva.

A Fusion 360 for Product Design olyan vállalatok számára készült, amelyek szeretnék növelni az innovációt, csökkenteni a fejlesztési költségeket és felgyorsítani a gyártást előkészítő folyamatokat.

A Fusion 360 for Product Design előnyei

Hozzáférés a fejlett 3D tervező és modellező eszközökhöz, amelyek a gyárthatóságot is alapul veszik

Kezelje a tervváltoztatásokat a gyártás bármely szakaszában előre elkészített munkafolyamatok segítségével!

Vizsgálja meg a terv alkalmasságát és gyárthatóságát!

Nézze meg, mit tartalmazz a Fusion 360 for Product Design!

A Fusion 360 for Product Design csomag több Fusion 360 bővítményt is tartalmaz, hogy segítse tervezőcsoportját.

Product Design Extension

A Fusion 360 Product Design Extension hozzáférést biztosít a fejlett 3D tervezési és modellezési eszközökhöz, amelyek egyszerűsítik a termékfejlesztési folyamatot komplex geometriák automatizált létrehozásával.

Simulation Extension

A Fusion 360 Simulation Extension egy sor szimulációs tanulmány-típust tartalmaz, amelyek segítségével még a gyártás előtt megvizsgálhatja, hogy a 3D modell gyártható-e, vagy hogyan viselkedik valós körülmények között.

Machining Extension

A Fusion 360 Machining Extension fejlett gyártási funkciókat nyújt. Több 3 és 5 tengelyes stratégiát, szerszámpálya optimalizálást és folyamatautomatizálást biztosít speciális eszközeivel.

Kiküszöbölheti a nem összekapcsolt eszközöket és a költséges üzembe helyezési többletköltségeket a munkafolyamatok kiterjesztésével egyetlen platformon speciális technológiák segítségével.

Növelje a működési hatékonyságot automatizált és optimalizált munkafolyamatokkal a csapatok között, hogy növelje a gyártási teljesítményt és csökkentse a piacra kerülési időt.

Növelje az innovációt az új képességekhez való hozzáféréssel, amelyek megszüntetik nem értéknövelő folyamatokat, és fokozzák az együttműködést a termékek egyszerűbb fejlesztése érdekében.

Több, mint 30%-kal kedvezőbb ár, ha a Fusion 360 for Product Design ajánlatot választja!* A Fusion 360 for Product Design ajánlat olyan képességeket tartalmaz, amelyek segítik fejlesztőcsapatát a terméktervezési folyamat valamennyi fázisában. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy szakértő kollégánk az Ön igényeire szabott ajánlatot elkészíthesse.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Az alábbi Fusion 360 for… megoldás érdekel:*
Fusion 360 for Product Design
Fusion 360 for Manufacturing

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

Az Autodesk-termékekre való előfizetés rugalmas kezelést és egyszerűbb hozzáférést biztosít az eszközökhöz és technológiákhoz!

Műszaki támogatás: hozzáférés a támogatási szakemberekhez, távoli segítségnyújtás és online erőforrások használatának lehetősége.

Naprakész szoftver: maradjon versenyképes a legújabb fejlesztésekhez és a frissítések révén a teljesítmény-javításokhoz való azonnali hozzáféréssel.

Rugalmas futamidők: használja a szoftvert, ameddig csak szüksége van rá, egy vagy három évig terjedő futamidőkkel vagy használatalapú konstrukcióval.

Adminisztrációs eszközök: könnyedén kezelheti a szoftverlicenceket, a helyeket és a használatot az Autodesk-fiókjából.

Töltse le a Fusion 360 bővítmények, 14 napos próbaverzióját!

Bővítse a Fusion 360 alapvető 3D tervezési és gyártási képességeit olyan eszközökkel, amelyek a gyártás bármely szakaszában kezelik a módosításokat, automatizálva és egyszerűsítve a gyártási folyamatot natívan ismerő funkciók tervezését!

Név:* E-mail cím:* E-mail cím újra:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

Reméljük, hogy a Fusion 360 számos funkciója meghozza a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési, gyártási hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

*A Fusion 360 for Product Design ajánlattal a Fusion 360, a Product Design Extension, a Simulation Extension és a Machining Extension több mint 30%-kal olcsóbban szerezhető be, mintha azokat külön-külön vásárolná meg.

Kapcsolattartók:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó
Tóth Sándor
Értékesítési és technikai tanácsadó