Fusion 360 Machining Extension: komplex 3-5 tengelyes alkatrészek hatékony, gyors programozása

Férjen hozzá az extra CAM funkciókhoz a Fusion 360 szoftverben, mint például automatikus 3+2 tengelyes megmunkálás, szimultán 4 és 5 tengely, szerszámpályavágás, folyamatközi mérés és még sok más. Ehhez a Fusion 360 Machining Extension a megoldás!

A Fusion 360-ban megtalálható minden olyan eszköz, amivel 2,5D-től egészen szimultán 5 tengelyig szinte bármilyen alkatrészre remek szerszámpályákat lehet előállítani.
A CAM-es bővítmény költséghatékony megoldást nyújt a felhasználóknak, hiszen akinek elég az alap funkcionalitás az az alap Fusion 360-at tudja használni.
Aki tovább szeretné egyszerűsíteni és gyorsítani a CAM programozását, csökkenteni a megmunkálási időt vagy szimultán 5 tengelyes szerszámpályákat szeretne létrehozni az a Machining extension-nel mindezt megteheti.

A webinárban komplex alkatrészek 3-5 tengelyes programozását mutatjuk be és az alábbi kérdésekre adunk választ:

 • Hogyan lehet csökkenteni a programozási időt?
 • Hogyan lehet kényelmesebbé tenni a programozást és kiszűrni az ismétlődő feladatokat?
 • Hogyan lehet csökkenteni a beállási időt?
 • Hogyan lehet csökkenteni a megmunkálási időt?
 • Hogyan lehet komplex alkatrészeket programozni, akár szimultán 5 tengelyen?
 • Hogyan lehet minőségi szerszámpályákat létrehozni?
 • Hogyan lehet biztonságos szerszámpályákat generálni, használva a gépszimulációt?

Fókuszban a következő funkciók:

 • Steep & Shallow – meredek és lapos területek simítása, optimalizálási lehetőségekkel
 • Automatikus furatfelismerés – akár 3+2 tengelyen, tanítható algoritmussal
 • Szimultán 5 tengely és gépszimuláció
 • Pályavágás – ciklusidő optimalizálás
 • Folyamatközi mérés – a beállási és állási idők csökkentésére

Vegyen részt 2022. július 7-én 10 órától szakmai webinárunkon és ismerje meg a Fusion 360 Machining Extension-t, azt a megoldást, amellyel sokkal hatékonyabban tudja a komplex alkatrészek megmunkálását 3+2 vagy a szimultán 5 tengelyen elvégezni, lehetővé téve, hogy az igy megmunkált alkatrészeket kevesebb felfogásból rövidebb szerszámkinyúlással, magasabb forgácsolási paraméterekkel, jobb minőségben készítheti el, egyszerűbben és pontosabban.

Előadónk: Rieth Benjámin – CAM specialista

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Fusion 360 promóció 2022.06.28-07.22.

Ne feledje aktuális ajánlatunkat: 20% kedvezmény 1-3 éves Fusion 360 és Fusion 360 – Team Participant előfizetésre, 30% kedvezmény 1 éves Fusion 360 Generative Design Extension, Fusion 360 Machining Extension, Fusion 360 Additive Build Extension, Fusion 360 Nesting & Fabrication Extension, Fusion 360 Manage Extension, Fusion 360 Product Design Extension és Fusion 360 Simulation Extension bővítményekre 2022.06.28-07.22. között.
Ne feledje: már megvásárolhatja a csak az Arkance Systems Hungary-nál elérhető Fusion 360 magyar nyelvű lokalizációt (preview) is.
A tájékoztatás nem teljeskörű, részletekért keresse kollégáinkat! További információ >>>


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk gépipari megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.