Fusion 360 testre szabása: a bővítmények használata

A Fusion 360 a teljes termékfejlesztési folyamatot egyetlen platformon kapcsolja össze, de nem biztos, hogy ezzel a megoldással minden egyéni igény kielégíthető. Jól tudjuk, hogy bizonyos esetekben egyes ügyfeleinknek az adott iparágban elérhető legfejlettebb eszközökre van szükségük.

Ezek a rendkívül fejlett és speciális képességek elérhetők a Fusion 360-ban úgy, hogy az Autodesk-ügyfelek teljes szabadságot élvezzenek a tekintetben, hogy miért és mikor fizetnek.

Ne aggódjon – az aktuális Fusion 360-előfizetését ezek a változások nem érintik. Sem a tartalom, sem az ár nem változik. Az Autodesk csak egy új lehetőséget biztosít a Fusion 360 kínálta felhasználói élmény bővítésére, és az Ön kezébe adja az irányítást.

Használatalapú fizetés

A Fusion 360-előfizetés számos tervezői, szimulációs, együttműködési és gyártási eszközhöz biztosít hozzáférést. Mindemellett a felhőalapú számítástechnika segítségével elérhetővé tesz bizonyos speciális szolgáltatásokat, például a generatív tervezést, a fejlett szimulációkat és a renderelést, amelyek használatáért felhőkreditekkel lehet fizetni.

A használatalapú fizetésnek köszönhetően bárki számára hozzáférhetővé válnak olyan fejlett eszközök, mint például a generatív tervezés, így innovatívabb lehet és termelékenyebbé válhat tervezési vagy gyártási szakemberként. Előfordulhat azonban, hogy egy különleges feladathoz speciális eszközre van szüksége.

A felhasználói élmény bővítése

Tervezési, mérnöki vagy gyártási szakemberként esetenként testre szabott, speciális eszközökre lehet szüksége. Ilyenkor jól jönne az a lehetőség, hogy a meglévő Fusion 360-előfizetését a saját igényeire szabva, csak azokért az eszközökért fizessen, amelyekre éppen szüksége van.

A Fusion 360 bővítményei pontosan ezt kínálják.

A bővítmények lehetővé teszik a Fusion 360 megadott iparági felhasználásra készült, csúcsminőségű képességeire való váltást. A bővítmények felhőpontokkal való fizetéssel, közvetlenül a termékben aktiválhatók, és máris elérhetővé válik a bővítményben foglalt technológia, Ön pedig fennakadás nélkül folytathatja a munkáját.

A kellő rugalmasság érdekében a bővítmények rövid időtartamra is aktiválhatók, így felhasználásukat a változó üzleti igényekhez igazíthatja. Ön dönti el, hogy a bővítményt csak akkor használja, amikor a projekt igényei azt megkívánják, vagy folyamatosan bekapcsolva tartja. Mindenki maga dönti el, melyiket találja megfelelőnek.

A bővítmények tehát rugalmas hozzáférést biztosítanak bizonyos fejlett képességekhez, miközben a megszokott, egységes Fusion 360-felületen keresztül továbbra is hozzáfér a szokásos munkamenetekhez és projektadatokhoz, a tervezési fázistól kezdve egészen a termék gyártásáig.

Páratlan érték

Legyen szó használatalapú fizetésről vagy a Fusion 360 bővítményeiről, az Autodesk arra törekszik, hogy páratlan értéket nyújtson az Önnek megfelelő módokon.

A gyártási bővítmény kiadásáról ITT olvashat részletesen.


Képezze magát Hivatalos Oktatóközpontunkban! Specialistákból álló csapatunk bármikor rendelkezésére áll, hogy segítsen Önnek a legtöbbet kihozni szoftveréből. Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Csonka Gábor
CAM rendszermérnök
+36 1 273 3408
+36 30 639 1713
gabor.csonka@cads.hu