Fusion 360 testre szabása: a bővítmények használata

A Fusion 360 a teljes termékfejlesztési folyamatot egyetlen platformon kapcsolja össze, de nem biztos, hogy ezzel a megoldással minden egyéni igény kielégíthető. Jól tudjuk, hogy bizonyos esetekben egyes ügyfeleinknek az adott iparágban elérhető legfejlettebb eszközökre van szükségük.

Ezek a rendkívül fejlett és speciális képességek elérhetők a Fusion 360-ban úgy, hogy az Autodesk-ügyfelek teljes szabadságot élvezzenek a tekintetben, hogy miért és mikor fizetnek.

Ne aggódjon – az aktuális Fusion 360-előfizetését ezek a változások nem érintik. Sem a tartalom, sem az ár nem változik. Az Autodesk csak egy új lehetőséget biztosít a Fusion 360 kínálta felhasználói élmény bővítésére, és az Ön kezébe adja az irányítást.

Használatalapú fizetés

A Fusion 360-előfizetés számos tervezői, szimulációs, együttműködési és gyártási eszközhöz biztosít hozzáférést. Mindemellett a felhőalapú számítástechnika segítségével elérhetővé tesz bizonyos speciális szolgáltatásokat, például a generatív tervezést, a fejlett szimulációkat és a renderelést, amelyek használatáért felhőkreditekkel lehet fizetni.

A használatalapú fizetésnek köszönhetően bárki számára hozzáférhetővé válnak olyan fejlett eszközök, mint például a generatív tervezés, így innovatívabb lehet és termelékenyebbé válhat tervezési vagy gyártási szakemberként. Előfordulhat azonban, hogy egy különleges feladathoz speciális eszközre van szüksége.

A felhasználói élmény bővítése

Tervezési, mérnöki vagy gyártási szakemberként esetenként testre szabott, speciális eszközökre lehet szüksége. Ilyenkor jól jönne az a lehetőség, hogy a meglévő Fusion 360-előfizetését a saját igényeire szabva, csak azokért az eszközökért fizessen, amelyekre éppen szüksége van.

A Fusion 360 bővítményei pontosan ezt kínálják.

A bővítmények lehetővé teszik a Fusion 360 megadott iparági felhasználásra készült, csúcsminőségű képességeire való váltást. A bővítmények felhőpontokkal való fizetéssel, közvetlenül a termékben aktiválhatók, és máris elérhetővé válik a bővítményben foglalt technológia, Ön pedig fennakadás nélkül folytathatja a munkáját.

A kellő rugalmasság érdekében a bővítmények rövid időtartamra is aktiválhatók, így felhasználásukat a változó üzleti igényekhez igazíthatja. Ön dönti el, hogy a bővítményt csak akkor használja, amikor a projekt igényei azt megkívánják, vagy folyamatosan bekapcsolva tartja. Mindenki maga dönti el, melyiket találja megfelelőnek.

A bővítmények tehát rugalmas hozzáférést biztosítanak bizonyos fejlett képességekhez, miközben a megszokott, egységes Fusion 360-felületen keresztül továbbra is hozzáfér a szokásos munkamenetekhez és projektadatokhoz, a tervezési fázistól kezdve egészen a termék gyártásáig.

Páratlan érték

Legyen szó használatalapú fizetésről vagy a Fusion 360 bővítményeiről, az Autodesk arra törekszik, hogy páratlan értéket nyújtson az Önnek megfelelő módokon.

A gyártási bővítmény kiadásáról ITT olvashat részletesen.


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk Fusion 360 nyújtotta új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

A Varinex-CADStudio Kft. az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Ha többet szeretne megtudni az általunk kínált tervezési és kivitelezési megoldásokról, valamint arról, hogyan segíthetjük elő vállalata gyártási rugalmasságának növelését, keresse szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra!

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!