Fektessen be az elérhető legjobb CAM szoftverbe!

Amikor a Copsey Engineering elhatározta, hogy etalonként állítja be magát az alvállalkozói ágazatban, az essexi gyártó 3-ról 5 tengelyes megmunkálásra állt át az OKK 5 tengelyes megmunkálóközpont és az OPEN MIND Technologies CAM-szoftverének megvásárlásával, hogy előre lendítse a vállalkozást.

Az OKK VP600 gép és a hyperMILL első munkaállomásának   megvásárlása óta a vállalat több mint 1,2 millió GBP-t fektetett be szerszámgépekbe három 5 tengelyes Mazak gépbe és további három hyperMILL munkaállomásra, hogy ki is tudják szolgálni a gépeket.

Ahogy a Copsey Engineering ügyvezető igazgatója, Stephen Collins megjegyzi: „Nem akartunk egy lenni a sok alvállalkozó között, ezért az elérhető legjobb szerszámgépekbe és CAM szoftverekbe fektettünk be. CAM szempontból megvizsgáltuk a piacot, és feljegyeztük a hyperMILL-t használó OEM-ek számát. Vizsgálataink eredményeként öt vezető gyártótól kértünk demót, és azonnal megtapasztaltuk, hogy legsikeresebb OEM cégek miért használják a hyperMILL megoldást.”

5 tengelyes Mazak gép
Stephen Collins – ügyvezető igazgató – az egyik 5 tengelyes Mazak géppel a gyárban
Időmegtakarítás

Mick Brown, a Copsey Engineering műszaki menedzsere ezt a helyzetet tárgyalva ezt mondta: „Az OPEN MIND poszt processzorainak rugalmassága jelentős segítséget adott a gyártási kapacitásunk ütemezésében és növelésében. Azonban a hyperMILL napi használójaként a programozás sebessége az egyik legnagyobb előnye a CAM szoftvernek, amivel jelentős időmegtakarítás érhető el. A hyperMILL lehetővé teszi, hogy satukat és munkadarab megfogó készülékeket építsünk be a programba, így megbizonyosodhatunk arról, hogy a szerszámpályáink és felfogásaink megfelelőek. Ha valaha is hibázunk, a hyperMILL ütközés-elkerülési funkciója felülmúlhatatlan.

Copsey alkatrész
Egy alkatrész, amit a Copsey Engineering gyártott.

A hyperMILL-lel még a 3 tengelyes alkatrészek programozásánál is csökkentettük az átfutási időt és növeltük a profitot több, mint 60%-kal

Stephen Collins, ügyvezető igazgató
Jobb ciklusidő és termelékenység

Az OPEN MIND hyperMILL CAM csomagjának megjelenése javította ciklusidőnket és termelékenységünket, növelte kapacitásunkat, és teljes rugalmasságot biztosított a munkaütemezéshez, miközben csökkentette a gépi programozási időt. A műhelytől távol, könnyen használhatónak és intuitívnak bizonyult, és lehetővé tette számunkra, hogy az ipari szektorok szélesebb körében komplexebb munkákat is megcélozhassunk. Ez jelentős tényező folyamatos növekedésünkben, valamint forgalmunk és profitunk növelésében. Az OPEN MIND-ot a vezető OEM-ek ajánlásai alapján választottuk, és nem csalódtunk. Mindent teljesített, amit akartunk, és annál még sokkal többet is” – összegzi Brown.

Forrás: OPEN MIND


Ismerje meg az automatizált programozás és hatékony megmunkálás eszközét!  Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata számára.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Specialistákból álló csapatunk bármikor rendelkezésére áll, hogy segítsen Önnek a legtöbbet kihozni CAD és CAM szoftveréből. Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés: legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 30 977 1824 | +36 1 273 3413
robert.sebok@arkance-systems.com
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com