Felhasználói esettanulmány a felhőalapú mérnöki folyamatok és lehetőségek alkalmazásáról – szakmai webinár

Megvalósult projektek kapcsán, élő esettanulmányok segítségével részletezzük azokat a megoldásokat, melyeket kizárólag a felhőalapú rendszerek nyújtanak vagy sokkal egyszerűbb és hatékonyabb a megvalósításuk ezen technológia használatával.

A kiterjeszetett, megtöbbszörözöt számítási kapacitásnak köszönhetően a szimulációs feladatok elvégzése vagy a látványtervek elkészítése sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos lokális alkalmazások használatával. Az internet segítségével elérhető központi adattárolás révén a csoportmunkára és a tervadatok megosztására renkdívül egyszerűen használható, mégis széleskörű funkcionalitással rendelkező eszközöket biztosít a rendszer, melynek legfontosabb lehetőségeire világitunk rá a bemutatón.

Tekintse meg online szakmai előadásunkat, ahol olyan felhasználói példákat mutattunk be, melyek jól szemléltetik a felhőalapú munkavégzés előnyeit!

Előadó: Antal Iván/ Értékesítési tanácsadó

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a rögzített előadást megtekinthesse. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk gépipari megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Ha többet szeretne megtudni az általunk kínált tervezési és kivitelezési megoldásokról, valamint arról, hogyan segíthetjük elő vállalata gyártási rugalmasságának növelését, keresse szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra!

Kapcsolattartó:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó