A digitális iker alkalmazási területei

A termék és a környezet digitalizációja, vagy éppen ennek fordítottja a 3D nyomtatás már régóta fontos részét képezi a valós- és a digitális világ közötti kapcsolat átjárhatóságának a folyamatában, amelynek a következő lépcsőfoka a két világ teljes összehangolása (Digitális Iker).

A hálózatba kötött eszközök (IOT) elterjedése, a felhő alapú számítási kapacitás növekedése és a nagy mennyiségű adat (Big Data) gyors feldolgozása a gyártást is forradalmasítja (Ipar 4.0).

Az Autodesk rugalmasan alkalmazkodik ezekhez az új kihívásokhoz, ezért az általa kínált megoldások, mint például a lézeres szkennelés, vagy fotó alapján előállított geometriai adatok felhasználása, a virtuális- és kiterjesztett valóság alkalmazása, a felhő alapú megosztás, renderelés, szimuláció- és termék optimalizálás (Generative Design), vagy a felhőben elérhető kész fejlesztések (Forge), mind fontos részét képezik ennek a fejlődésnek.

Tekintse meg felvételről Farkas Attila korábbi előadását a témában!


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk gépipari megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Farkas Attila
Értékesítési és technikai tanácsadó
+36 30 559 0497 | +36 1 273 3416
attila.farkas@arkance-systems.com