hyperMILL – CAM stratégiák és funkciók a hatékony gyártás érdekében – szakmai webinár

A hatékony tervezési- gyártási folyamat megvalósítása több pilléren nyugszik. Ilyenek többek között:

  • natív CAD modellek olvasása;
  • változás követés;
  • részben, vagy teljesen automatizált munkafolyamatok;
  • hatékony pályagenerálás;
  • nagy teljesítményű és megfelelő pontosságú megmunkáló pályák;
  • megbízható szimulációskörnyezet;
  • precíz posztprocesszorok.

Az OPEN MIND CAM megoldása, a hyperMILL segítségével a 2-2,5D műveletek mellett nagy hatékonyságú 3D nagyolási és simítási müveletek is hatékonyan programozhatóak. Olyan 5 tengelyes simító eljárások érhetők el, mint a Tangent Machining, aminek segítségével akár ötödére-tizedére csökkenthető a megmunkálási idő amihez kiváló felületi minőség párosul.

A marási megmunkálások mellett esztergálási feladatok is kezelhetőek, itt a hajtott szerszámok és az ellenorsó programozása is beépített funkciókkal történik.

A hyperMILL olyan innovatív megoldásokat nyújt a felhasználóinak, melyek biztonságos és hatékony megmunkálási lehetőségeket biztosítanak automatizált programozási opciókkal.

Vegyen részt 2022. június 29-én 10 órától online előadásunkon, ahol a fent említettek mellett megismerheti a legújabb változatok néhány újdonságát.

Előadónk: Sebők Róbert – CAM specialista

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük a megfelelő gépipari megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezen forradalmi technológiákat. 

Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartók:

Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
Tóth Sándor
Értékesítési és technikai tanácsadó