hyperMILL az innovatív CAM megoldás – innovációs online workshop

2020. május 14., 10 óra

A hyperMILL az Open Mind nagy teljesítményű, teljes körű CAM-megoldása. A hyperMILL segítségével tökéletesen és pontosan programozhatók a 2,5D-s, a 3D-s és az öttengelyes marási és marási/esztergálási feladatok. Olyan megmunkálási stratégiákat biztosít a felhasználóknak, melyek alkalmazásával töredékére csökkenhet egy-egy munkafolyamat programozása és akár a megmunkálási ideje is.

A szerszám és készülékgyártás, illetve az egyedi gépalkatrészek területén olyan innovatív megközelítést alkalmaz a fejlesztő, amelyek már az új piaci igényekre adnak választ.

A hyperMILL trendformáló öttengelyes technológiája a folyamatos megmunkálásnak köszönhetően általában több, mint 25 százalékkal lerövidíti a szükséges időt, továbbá csökkenti a szerszámkopás mértékét, illetve megnöveli a kontúrok pontosságát, ezáltal költséghatékonyabbá teszi a gyártást. A kihívást jelentő geometriák, például a magas és meredek falak esetében sokszor, különböző irányokba meg kell dönteni a szerszámot a pontosan elhatárolt marási területeken.

Csatlakozzon 2020. május 14-én 10 órától online rendezvényünkhöz és ismerje meg a nagyolási és simítási technológiák legújabb megközelítését, az ismétlődő részletek gyors programozását és az automatizált munkafolyamatok kezelését!

Az online workshop időtartama várhatóan 45 perc, a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy az online eseményre szükséges belépési adatokat elküldhessük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám: Honnan értesült a rendezvényről?:* Milyen jellegű tevékenységet folytat?:

egyedi gép és/vagy alkatrész gyártás
szerszámgyártá
egyéb

Cégén belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:

szimultán 5X
indexált/pozícionált 5X
3 tengelyes marás
2-2,5D marás
esztergálás 2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

Kapcsolattartók:

Csonka Gábor
CAD és CAM rendszermérnök
+36 30 639 1713 | +36 1 273 3408
gabor.csonka@arkance-systems.com
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 30 977 1824 | +36 1 273 3413
robert.sebok@arkance-systems.com