KIHAGYHATATLAN 20% BLACK FRIDAY ÉS CYBER MONDAY KEDVEZMÉNY EGYES ÚJ, AUTODESK SZOFTVER-ELŐFIZETÉSEKRE*!

NYERJEN NAGYOT AUTODESK SZOFTVER-ELŐFIZETÉSÉN BLACK FRIDAY ÉS CYBER WEEK AKCIÓNK KERETÉBEN!

20% kedvezmény AutoCAD Toolset, AutoCAD LT, Revit LT Suite, Fusion 360, Fusion Teams, 3Ds Max, Maya 1-3 éves szoftver-előfizetésekre 2021. november 26-tól 2021. december 2-ig.

Ne habozzon, használja ki a lehetőséget, és kérjen ajánlatot, hogy elsőként értesüljön a kedvezményről!

 


AutoCAD Toolset – a specializált eszközkészleteket tartalmazó AutoCAD-előfizetés hét iparág-specifikus eszközkészlethez biztosít hozzáférést, például a Map 3D, Mechanical, MEP, Plant 3D, Raster Design, Architecture és az Electrical eszközökhöz.

AutoCAD LT – precíz 2D rajzolás és dokumentálás: az AutoCAD LT szoftver könnyen használható rajzeszközeivel gyorsabban hoz­hat létre pontos 2D rajzokat; felgyorsíthatja a dokumentálást a munkafolyamatok egyszerű­sítésével és a gyakori feladatok automatizá­lásával. A szoftver-előfizetés tartalmazza az AutoCAD webes és mobil alkalmazást is.

Revit LT Suite – költséghatékony megoldás a kisebb építészirodák számára az épületinformáció-modellezésre (BIM) való átállásban, mivel egy csomagban tartalmazza az Autodesk Revit LT szoftvert és az AutoCAD LT már jól ismert rajzeszközeit.

Fusion 360 – felhőalapú termékfejlesztői (CAD, CAM, CAE, PCB) platformja gördülékeny csapatmunkát biztosít bárhol, bárki számára. Támogatja a termékfejlesztés teljes életciklusát, mivel egy felületen egyesíti a tervezés, szimuláció, a CAM és az együttműködési funkciókat. Hatékonyan és gyorsan hozhatunk létre tervváltozatokat, az integrált koncepció-gyártás eszközkészlettel.

Fusion Team – felhőalapú, platformfüggetlen tervadatkezelő rendszere, egy egyszerű megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a tervezési folyamatait bármilyen típusú készüléken a világ bármely pontjáról elérje és koordinálja. A Fusion Team a projekttervezési feladatokhoz a felhőben biztosít központi munkaterületet.

3Ds Max – integrált 3D modellező, animációs és renderelt állományok készítésére alkalmas professzionális látványtervező szoftver, amely segíti az építészek, tervezők, mérnökök és látványtervezők munkáját, az első koncepciórajzoktól a végső, filmminőségű prezentációkig. Kiváló minőségű építészeti renderelések megjelenítésére és aprólékosan kidolgozott belső terek és objektumok modellezése is használható.

Maya – 3D animációs, modellezési, szimulációs és renderelési szoftver modellezők és animációkészítő szakemberek számára karakterek és a környező világ hiteles létrehozására.

* A kedvezmény 1 vagy 3 éves új, a promócióban felsorolt Autodesk szoftver-előfizetésre vonatkozik a megjelölt időszakban. A promóció ideje alatt egy ügyfél legfeljebb 40 licencet vásárolhat a promóciós kedvezmény igénybevételével. Részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

Kapcsolattartók:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó
+36 30 212 9088 | +36 1 273 3414
ivan.antal@arkance-systems.com
Rieth Benjámin
Értékesítési tanácsadó