KIHAGYHATATLAN AUTODESK CYBER WEEK KEDVEZMÉNY EGYES ÚJ, AUTODESK SZOFTVER-ELŐFIZETÉSEKRE!

NYERJEN NAGYOT AUTODESK SZOFTVER-ELŐFIZETÉSÉN CYBER WEEK AKCIÓNK KERETÉBEN!

20% kedvezmény új AutoCAD, Max és Maya szoftver-előfizetésekre, míg 25% kedvezvmény AutoCAD LT, AutoCAD LT for Mac, Revit LT Suite és Fusion 360 új 1-3 éves szoftver-előfizetésekre.

Ne habozzon, használja ki a lehetőséget, és kérjen ajánlatot még ma!

 


AutoCAD Toolset – a specializált eszközkészleteket tartalmazó AutoCAD-előfizetés hét iparág-specifikus eszközkészlethez biztosít hozzáférést, például a Map 3D, Mechanical, MEP, Plant 3D, Raster Design, Architecture és az Electrical eszközökhöz.

AutoCAD LT – precíz 2D rajzolás és dokumentálás: az AutoCAD LT szoftver könnyen használható rajzeszközeivel gyorsabban hoz­hat létre pontos 2D rajzokat; felgyorsíthatja a dokumentálást a munkafolyamatok egyszerű­sítésével és a gyakori feladatok automatizá­lásával. A szoftver-előfizetés tartalmazza az AutoCAD webes és mobil alkalmazást is.

Revit LT Suite – költséghatékony megoldás a kisebb építészirodák számára az épületinformáció-modellezésre (BIM) való átállásban, mivel egy csomagban tartalmazza az Autodesk Revit LT szoftvert és az AutoCAD LT már jól ismert rajzeszközeit.

Fusion 360 – felhőalapú termékfejlesztői (CAD, CAM, CAE, PCB) platformja gördülékeny csapatmunkát biztosít bárhol, bárki számára. Támogatja a termékfejlesztés teljes életciklusát, mivel egy felületen egyesíti a tervezés, szimuláció, a CAM és az együttműködési funkciókat. Hatékonyan és gyorsan hozhatunk létre tervváltozatokat, az integrált koncepció-gyártás eszközkészlettel.

3Ds Max – integrált 3D modellező, animációs és renderelt állományok készítésére alkalmas professzionális látványtervező szoftver, amely segíti az építészek, tervezők, mérnökök és látványtervezők munkáját, az első koncepciórajzoktól a végső, filmminőségű prezentációkig. Kiváló minőségű építészeti renderelések megjelenítésére és aprólékosan kidolgozott belső terek és objektumok modellezése is használható.

Maya – 3D animációs, modellezési, szimulációs és renderelési szoftver modellezők és animációkészítő szakemberek számára karakterek és a környező világ hiteles létrehozására.

Ajánlatunk 2022. november 25. – és 2022. december 1. között érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű, részletekért keresse kollégáinkat!

 


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát! 

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, kövesse Youtube csatornánkat és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó