Az Autodesk iparági gyűjteményei az év legjelentősebb frissítéseivel érkeznek

Néhány hete az AutoCAD legújabb verziója jelent meg jó adag új és továbbfejlesztett funkcióval, valamint a Box és a Microsoft OneDrive szolgáltatással való integrálást kínáló új lehetőségekkel. Az Autodesk felhőalapú képességeivel karöltve az integrálás lehetővé teszi az előfizetők számára a Boxban vagy a Microsoft OneDrive-ban tárolt DWG-fájlok megnyitását és szerkesztését az AutoCAD asztali, webes vagy mobil változatával.

Az évnek ebben a szakaszában ismét nagy dolgok várnak a leghatékonyabb Autodesk-szoftvereket egyszerű csomagokban egyesítő iparági gyűjtemények előfizetői számára. A gyűjteményekre való előfizetés azt jelenti, hogy zökkenőmentesen hozzáférhet az adott iparág igényeihez kialakított, hatékony, a tervezéstől a gyártásig terjedő munkafolyamatokhoz.  A szakterületüket támogató legjobb eszközök birtoklása mellett az iparági gyűjtemények előfizetői az AutoCAD 2020 termékhez és annak speciális eszközkészleteihez is hozzáférhetnek.

Nem számít, milyen iparágban tevékenykedik, az Autodesk iparági gyűjtemények a legjobb megoldásokat összefogva nyújtanak segítséget ahhoz, hogy elindulhasson az alkotás jövője felé vezető úton – digitális automatizálással biztosítják, hogy többet tehessen kevesebb idő alatt, és jobb eredményeket érhessen el.

Product Design and Manufacturing Collection

 „A Product Design & Manufacturing Collection azaz a Gépészeti szoftvergyűjtemény nemcsak a CAD-rendszerként szolgáló Inventor szoftverről szól. A célja elsősorban az, hogy bárminek a hatékony megtervezését és legyártását lehetővé tegye az ügyfelek számára egy szorosan integrált közegben. Az Inventor szoftvert CAM, táblakiosztási, Nastran és tűréselemzési képességekkel kapcsoltuk össze, amelyeket ugyanabban a környezetben használhat. Emellett megelőző és követő munkafolyamatok létrehozásával gondoskodtunk az adatok zökkenőmentes áramlásáról az AutoCAD, a Fusion 360 és más termékek között. A gyorsan változó termékfejlesztési iparágban lehetővé tesszük ügyfeleink számára a jobb termékek készítését a tervezés és gyártás zökkenőmentes, átfogó munkafolyamatban való egyesítésével, ami megadja számukra azt a versenyelőnyt, amellyel az élen járhatnak” – Derrek Cooper, a terméktervezési megoldásokért felelős vezető igazgató.

„A Product Design & Manufacturing Collection szívét képező Inventor hatékony, és egyre hatékonyabbá válik. Az Inventor immár 20 éve forradalmasítja a termékek készítésének módját, mégis talán a jelen kiadás fog az eddigi leghatékonyabbnak bizonyulni. A felhasználóink mostantól jobb teljesítményt tapasztalhatnak a nagy összeállítások esetén, gyorsabbá vált a vázszerkezet-tervezés, és új módokon hozhatók létre összetett geometriák. Mindezt friss megjelenésbe csomagolva kínáljuk a többmonitoros megjelenítés támogatása és a termelékenységet általánosságban növelő egyéb funkciók mellé. A beépített AnyCAD technológiának köszönhetően pedig az Inventor minden eddiginél szélesebb körben használható. Az AnyCAD révén gyakorlatilag bárhol dolgozhat CAD-adatokkal. Függetlenül attól, hogy az AutoCAD szoftverből származó 2D rajzról, egy másik 3D CAD-rendszer fájljáról vagy a Fusion 360 generatív tervezésének kimenetéről van szó, mindegyikük probléma nélkül hozható be az Inventor szoftverbe” – Jon den Hartog, termékmenedzsmentért felelős igazgató.

„A Fusion 360 gondoskodik arról, hogy mindig lépést tarthasson a korral. A generatív tervezés ma már kereskedelmi előfizetőink mindegyike számára elérhető, és olyan új lehetőséget vezettünk be a szubtraktív gyártáshoz, amilyen például a három- és öttengelyes megmunkálás, hogy még többen tesztelhessék a technológiát. A szoftverben új tanulási panel biztosítja a jobb betanítást, a csapatok hatékonyságát az együttműködést támogató új eszközök segítik, hamarosan pedig az általános felhasználói élmény jelentős fejlesztéseire fog sor kerülni, egészen a gyártási munkaterületig bezárólag” – Sam Sattel, a Fusion 360 vezető marketingmenedzsere.

…folytatjuk.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Szerezze meg azt a tudást, amivel szintet léphet munkájában: tanuljon specialistáinktól! Rendszeres időközönként meghirdetett tanfolyamainkon az alapoktól, egészen a speciális haladó szintig eljuthat. Részletek és további információ ITT.

Kapcsolattartó:

Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 30 977 1824 | +36 1 273 3413
robert.sebok@arkance-systems.com
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com