AZ ALKOTÁS JÖVŐJE – INNOVÁCIÓS WORKSHOP MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB 3D NYOMTATÁSI KAPACITÁSSAL BÍRÓ DIGITÁLIS GYÁRÁBAN

“There’s a way to do it better. Find it.” — Thomas Edison

A robotika, a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia átalakítja az automatizálást, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy javítsák a minőséget, így a lehető legtöbb értéket nyújthassák, miközben a költségek csökkentése mellett új szolgáltatásokat kínálhatnak. Az automatizálás és az okoseszközök (IoT) között részleges átfedés van. A működési adatok begyűjtésével és elemzésével a vállalatok képesek a gyártási folyamatokból kinyert értékes információk alapján átalakítani a szervezetüket és a termékfejlesztést. A speciális adatelemzés segít a munkafolyamatok és eljárások mintáinak és előfeltételeinek – például a megelőző karbantartás szükségességének – megállapításában. Az ipar szereplői hamar felismerték, milyen előnyökkel jár az additív gyártás (3D nyomtatás) a prototípus-készítés, a szerszámkészítés, valamint a végtermékgyártás területén.

Amikor ezeket a technológiákat az emberi kreativitással és folyamatos innovációval párosítjuk, még több mindent érhetünk el. A feltörekvő technológiák és megközelítések új szerepeket szánnak azoknak, akik épített világunk létrehozásán dolgoznak, és akik közé valószínűleg Ön is tartozik.

A VARINEX Zrt. tisztelettel meghívja Önt az AZ ALKOTÁS JÖVŐJE – INNOVÁCIÓS WORKSHOP című rendezvényére, amelyet Magyarország legnagyobb 3D nyomtatási kapacitással bíró digitális gyárában tartunk!

A műszaki- és informatikai vezetők, tervezők, projektmérnökök, projektvezetők és döntéshozók számára megrendezésre kerülő workshopunkon cégünk legkiválóbb szakemberei osztják meg tudásukat; konkrét esettanulmányokon keresztül ismerheti meg az alkotás jövője felé vezető innovatív Autodesk-megoldások és technológiák képességeit.

Időpont: 2019. április 11. 9:30-13:30

Helyszín: VARINEX Informatikai Zrt. 1106 Budapest, Fehér út 10., 44-es épület

Gépkocsival az iparterületre behajtani nem lehetséges, kérjük parkoláshoz vegye igénybe az Árkád bevásárló központ és/vagy Sugár bevásárló központ parkolóit, ahonnan telephelyünk 5 perc sétával elérhető.

Program:

9:00 – 9:30          érkezés és regisztráció

9:30 – 10:30

  • Az innováció szerepe a tervezési és gyártási folyamatokban / Sebők Róbert
  • Együttműködés új lehetőségei – Autodesk Product Design & Manufacturing Collection / Radnai László

10:30 – 11:00     szünet

11:00 – 12:00

  • Esettanulmány az Alkotás Jövője felé vezető innovatív Autodesk megoldásokról
  • Additív gyártás az IPAR 4.0 tükrében / Falk György

12:00 – 12:30     vezetett gyárlátogatás

12:30 – 13:30     szendvicsebéd, kötetlen beszélgetés

13:30    rendezvény zárása

A rendezvényen képi és hangfelvétel készül további marketing célú felhasználásra. A programváltozás jogát fenntartjuk.

Biztosítsa helyét AZ ALKOTÁS JÖVŐJE – INNOVÁCIÓS WORKSHOP rendezvényünkön, mert a helyek csak korlátozott számban és előzetes regisztráció esetén biztosítottak.

A regisztrációt lezártuk!