A technológia napról napra fejlődik, minden nap új lehetőségek születnek. Mi hajtja előre ezeket az újításokat? A tervezés, az elképzelés és a megépítés során használt eszközök és technológiák fejlődése. A számítógépes tanulás és a mesterséges intelligencia újdonságai; a virtuális és kiterjesztett valóságon alapuló rendszerek megjelenése; az egyre hatékonyabb számítógépek és a felhőalapú erőforrások; a gyártásban használt új anyagok és módszerek.

A VARINEX Zrt. tisztelettel meghívja Önt az AZ ALKOTÁS JÖVŐJE – INNOVÁCIÓS WORKSHOP A VASÚTIJÁRMŰ TERVEZÉS TÜKRÉBEN című rendezvényére. A tervezési szolgáltatók, tervezők, projektmérnökök, projektvezetők, szállítási vezetők számára megrendezésre kerülő workshopunkon, konkrét esettanulmányon keresztül megismerheti az alkotás jövője felé vezető feltörekvő, innovatív Autodesk-megoldások és technológiák vasúttervezési képességeit.

Időpont: 2019. március 7. 11:00-13:30

Helyszín: VARINEX Informatikai Zrt.1106 Budapest, Fehér út 10., 44-es épület

Biztosítsa helyét AZ ALKOTÁS JÖVŐJE workshopon, mert a helyek csak korlátozott számban és előzetes regisztráció esetén biztosítottak.

Regisztráció >

A regisztrációt követően kollégánk – a szabad férőhelyek függvényében – felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolattartó:

Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 1 273 3413
+36 30 977 1824
robert.sebok@cads.hu