AZ ALKOTÁS JÖVŐJE – INNOVÁCIÓS ÉS TECHNOLÓGIAI NAP

Budapest, 2019. április 24., SUGÁR Rendezvényközpont

A tervezők, építészek és mérnökök tisztában vannak az iparági trendek változásaival. Azok számára, akik még az AutoCAD megjelenése előtt kezdtek el dolgozni, a rajzasztalról, vonalzóról és hagyományos ceruzáról a digitális eszközökre való átállás nagy változást jelentett.

Az átállás azóta is folyamatosan zajlik: 2D-ről 3D eszközökre, az egyszerű vázlatkészítésről az információmodellezésre, a hatalmas, nyomtatott, papíralapú tervekről a lemezre mentett digitális fájlokon át a felhőben megosztott projektekre. A tervezőknek, mérnököknek, építőknek és gyártóknak pedig minden ilyen alkalommal új készségeket kell elsajátítaniuk, új gyakorlatokat kell bevezetniük és új megközelítésekben kell gondolkodniuk, hogy elvégezhessék feladataikat.

A változásoknak azonban még koránt sincs vége. Vannak, akik szerint a legfontosabb átalakulások még előttünk állnak. A tervezői és mérnöki iparágakban máris megjelentek olyan immerzív technológiák, mint például a virtuális valóság. A számításalapú tervezés, a generatív tervezés és a gépi tanulás újfajta tapasztalatokkal szolgálnak, és új lehetőségeket biztosítanak a tervezésben. A robotok egyre intelligensebbé és körültekintőbbé válnak, az additív és az új szubtraktív gyártási megoldások pedig egyre rugalmasabbak, egyre nagyobb teljesítményűek és egyre szélesebb kör által lesznek elérhetők.

Innováció mindenütt

Az iparágainkat érintő változások folyamatosak, és a világ minden részén, a tervezői irodákban, a gyárakban és az építési területeken egyaránt zajlanak.

Olyan változások ezek, amelyeknek nem elszenvedői, hanem kezdeményezői azok, akik az épített világ létrehozásán munkálkodnak. Akik ezen iparágak valamelyikében dolgoznak, maguk is az átalakulás részét képezik. Ön is segíthet a gyakorlati megoldások továbbfejlesztésében, például egy innovatív munkafolyamattal, egy probléma új megközelítésével, egy áttöréssel, amely az Ön nevéhez fűződik, egy egyedi nézőponttal, vagy a következő szükségszerű lépés felismerésével.

A VARINEX Zrt. nevében tisztelettel meghívjuk AZ ALKOTÁS JÖVŐJE – INNOVÁCIÓS ÉS TECHNOLÓGIAI NAP c. rendezvényünkre, ahol megismerheti, hogy hogyan látja az Autodesk az alkotás jövőjét, hogyan fejlődnek tovább az Autodesk megoldásai és mindezek segítségével az Ön vállalata hogyan maradhat a jövőben is sikeres.

A műszaki- és informatikai vezetők, tervezők, projektmérnökök, projektvezetők és döntéshozók számára megrendezésre kerülő rendezvényünk előadásaiból megtudhatja, hogyan hozhat ki többet az adataiból, beleértve azokat is, amelyek már a termék létrehozása vagy a struktúra felépítése előtt a rendelkezésére állnak, valamint hogyan fejlesztheti tovább a termékeket, rövidítheti le a ciklusidőket, növelheti a hatékonyságot és egyszerűsítheti a csoportmunkát.

Itt megismerheti, hogyan hozhatók közelebb egymáshoz az iparágak a hasonló megközelítések és folyamatok révén.

Ha készen áll a tanulásra, készüljön fel az együttműködésre is! Legyen az iparág átalakulásának részese azáltal, hogy tagjává válik a változás mozgatórugójaként működő Autodesk közösségnek AZ ALKOTÁS JÖVŐJE – INNOVÁCIÓS ÉS TECHNOLÓGIAI NAP c. rendezvényünkön!

AZ ALKOTÁS JÖVŐJE – INNOVÁCIÓS ÉS TECHNOLÓGIAI NAP

Budapest, 2019. április 24., 9:00-15:00

SUGÁR Rendezvényközpont (1148 Budapest, Örs vezér tere 24.)

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A szakmai nap programja

9:00-9:30             Regisztráció      

9:30-10:00           Az alkotás jövője a gépiparban, globális iparági trendek tükrében / Martin Penaz – Autodesk (angol nyelven)

10:00-10:25        Kapcsolattartás új perspektívája / Radnai László

10:25-10:50        Innovatív eljárások a termék és gyártóeszköz fejlesztésben / Farkas Attila

10:50-11:15        Vizualizáció és Virtual Reality / Maródi László

11:15-11:45        szünet

11:45-12:30        Tervezésautomatizálás a felhasználó szemszögéből / Buday Márton – EDT-ONE Kft

12:30-13:00        Integrált CAM alkalmazása a tervezési és gyártási folyamatokban / Sebők Róbert

13:00-13:30        Additív gyártás az IPAR 4.0 tükrében / Falk György

13:30-14:30        ebéd

15:00                   rendezvény zárása

A rendezvényen képi és videófelvétel készül további marketing célú felhasználásra.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

A regisztrációt lezártuk!

Partnereink: