Az alkotás jövője a generatív tervezéssel kezdődik!

Az additív gyártás és a negyedik ipari forradalom mellett a generatív tervezés az egyik olyan fontos technológia, amely átalakítja az ipari gyártást.

A gyártásban jelentkező – technológiai, tradicionális, valamint az adatokhoz vagy a tervezéshez fűződő – folyamatok közelebb hozása egymáshoz új lehetőségeket teremt arra, hogy elérhető legyen a gyártók és a végfelhasználók számára szükséges gyorsaság és rugalmasság.

A generatív tervezés a jövőképünk alapja. Az egyes alkatrészek generatív tervezésétől eljutunk majd a teljes termékek generatív tervezéséig. Összeállításokban gondolkozunk majd, nem csak egyes alkatrészekben.

Ez a tervezési technológia jövője, amely alapjaiban változtatja meg üzletmenetünket pont úgy, ahogyan a kézi rajzolásról a CAD-re való áttérés is tette.

A generatív tervezés egy kiegészítő eszköz a tervezőmérnökök számára, hiszen a számítógép segítséget is nyújt a problémák megoldásában, nem csak dokumentálja azokat.

Egyes gyártók, például a General Motors (GM), az Airbus, a Stanley Black & Decker és az Under Armour és egyre több kis- és nagyvállalat már generatív tervezést használnak a mérnöki kihívások megoldásához és innovatív, új termékek kifejlesztéséhez.

Az Autodesk termékcsomagja a tervezési és a gyártási folyamat három területére összpontosít:

  • Adatplatform: lehetőség a terméktervezés minden lépésének leírására.
  • Fejlett gyártás: az Autodesk felvásárlásainak beépítése a nagyobb portfólióba.
  • Generatív tervezés: az adatok egyetlen platformról való felhasználásának módja és az adatok begyűjtéséből származó előnyök.

Magyar nyelvű kiadványunkból megismerheti az Alkotás jövőjét jelentő generatív tervezést!

Töltse le az Alkotás jövőjét jelentő generatív tervezési technológiát összefoglaló magyar nyelvű kiadványunkat!

Név:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Munkahely neve: Telefonszám:* Honnan értesült a kiadványról?:* Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat:*

Reméljük, hogy kiadványunk meghozza a kedvét a vállalatában zajló tervezési technológiák új szintre emeléséhez! Az Arkance Systems Hungary iparágban jártas szakértői támogatást nyújthatnak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Vegye fel a kapcsolatot cégünk CAD-CAM csapatával, hogy megismerhesse, miként vezetheti be a generatív tervezési technológiát napi munkafolyamatában!