Automatizált programozás a hyperMILL-ben – szakmai webinár

A hyperMILL egy olyan CAM szoftver, ami a megmunkálási stratégiák széles spektrumával és az optimalizálási funkciókkal teszi lehetővé az alkatrészek rugalmas és hatékony programozását.

A köztes ráhagyási alakzat kezelés, az ütközésvizsgálat és elkerülés, a szerszámadatbázis mindegyik stratégiánál elérhető, ami megbízható és hatékony munkamódszereket biztosít. Intelligens makrók segítségével a felhasználók elmenthetnek és beállíthatnak olyan szabályokat és feltételeket, hogy melyik geometriai sajátosságokhoz kerüljenek automatikusan hozzárendelésre a szokásos megmunkálási lépések.

A 2D, 3D, gyorsmarási és 5 tengelyes megmunkálásoktól a maró-eszterga központok programozásán a speciális alkalmazási területekig a hyperMILL minden létező megmunkálási stratégiát egyetlen Windows-os felületen integrál.

A hyperMILL ezáltal lehetővé teszi, hogy a legösszetettebb alkatrészek teljes megmunkáló programja egyetlen CAM szoftver rendszerben készüljön el. Ez előnyt jelent azoknak a felhasználóknak, akik gördülékeny folyamatokat, rövid átfutási időt és magas megbízhatóságot keresnek.

Hogyan segíthet a hyperMILL a termelékenysége növelésében? Milyen mértékben lehet automatizálni 2D-s vagy komplex 3D-s alakzatok megmunkálását? Mennyi időt lehet ezzel megtakarítani és hogyan csökkenthetőek így költségei?

Vegyen részt 2021. szeptember 30-án 10 órától tartandó webinárunkon, ahol ezen kérdésekre keresünk válaszokat és bemutatjuk a hyperMILL-ben rejlő automatizálási lehetőségeket néhány ipari példán keresztül.

Előadók Rieth Benjámin, aki Forma 1-es beszállító cégnél szerzett 5 tengelyes CAM programozási és CNC marási tapasztalattal rendelkezik, így ha CAM programozással kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal!

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
fejlett tervezési technológiák (pl: tervezés automatizálás)
szimuláció
generatív tervezés
additív gyártás
hibrid gyártás
csoportmunka
kommunikáció

Cégen belül milyen CAM technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
folyamatközi mérés
szimultán 5x
indexált/pozícionált 5x
3 tengelyes marás
2-2,5D marás/esztergálás
2-3-4-5 tengely
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Reméljük, hogy szakmai előadásunkon elhangzottak meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Tóth Sándor
Értékesítési és technikai tanácsadó