Ingyenes, digitális konferencia

Napjainkban életünk is munkahelyünk is folyamatos változáson megy át. Az Autodesk University 2021 rendezvényen megismerheti, hogy hogyan használhatja ki az Autodesk technológiák által nyújtott új lehetőségeket.

Az idei globális méretű digitális esemény egy három részes általános előadással kezdődik, majd iparági témákkal folytatódik. Csatlakozzon a rendezvényhez, hogy az elsők között értesülhessen az iparágának jövőjét meghatározó ötletekről és fontos bejelentésekről!

Tekintse meg az előadók listáját, és regisztráljon helye lefoglalásához!

Általános előadás – 1. szekció

Az elmúlt másfél év problémái minden iparág digitális átalakulását felgyorsították. A technológiai platformok egyre fontosabb szerepet játszanak az emberek közötti kapcsolat megteremtésében a legfelsőbb szinttől egészen az üzemterületig. Az általános előadás első részében az Autodesk elnök-vezérigazgatója, Andrew Anagnost ismerteti, hogy az Autodesk technológiai platformja hogyan támogatja az újítókat egy jobb világ létrehozásában azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy a szükséges eszközök helyett a problémák megoldására fókuszáljanak.

Általános előadás – 2. szekció

Az újítók nem csak várják a fejlődést – ők maguk inspirálják azt. Az általános előadás második részében az Autodesk ügyvezetői, Amy Bunszel, Diana Colella és Scott Reese mutatják be a Forge platform fejlődését, és hogy miként képes összekötni a különböző mérnöki szerepkörök és iparágak munkafolyamatait. Megismerheti, hogy a feladatok automatizálása, a betekintő adatok biztosítása és csapata képességeinek kiaknázása érdekében hogyan teszik még elérhetőbbé, kiterjeszthetőbbé és nyíltabbá az adatokat.

Általános előadás – 3. rész

Az iparág digitális átalakulása nem csak újfajta eszközöket és folyamatokat igényel, hanem újfajta gondolkodásmódot is. Raji Arasu, az Autodesk műszaki igazgatója beszél az Autodesk jövőképéről, és bemutatja, hogy az iparágak tervezői, mérnökei és alkotói hogyan érhetnek el még nagyobb termelékenységet, rugalmasságot, illetve jobb eredményeket cégeik, ügyfeleik és a globális közösség számára.

Keresse az Arkance Systems Hungary-t az Autodesk University 2021 virtuális standjánál! Erőforrásokkal, bármikor elérhető tartalommal és kizárólag az AU résztvevői számára elérhető különleges ajánlattal várjuk Önt. Csevegést is kezdeményezhet a munkatársainkkal, akik választ adnak kérdéseire. 

Regisztráljon most, a részvétel ingyenes!


Éljen az Autodesk University 2021 rendezvény ideje alatt elérhető speciális ajánlatunkkal és vegye igénybe 15% kedvezményes ajánlatunkat a 2021. októberi/novemberi/decemberi tanfolyami díjainkból.

További információ >>>


Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. Ismerje meg az Autodesk termékinnovációs platformját!

A nagyobb innováció lehetővé tétele a dolgok készítésének jövőjében együttműködést, testreszabást, rugalmasságot és összekapcsolhatóságot igényel. Az Autodesk termékinnovációs platformja minden alkalmazást, tudást, adatot és eszközt egyetlen rendszerbe központosít, egyesítve a folyamatokat a termékek tervezése, fejlesztése, gyártása és támogatása érdekében.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek, vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453 | +36 1 273 3423
peter.baranyi@arkance-systems.com
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 30 977 1824 | +36 1 273 3413
robert.sebok@arkance-systems.com