Autodesk tipp – korlátlan tervezési lehetőségek Autodesk megoldásokkal

Az Autodesk eszközei és technológiái nap mint nap lehetővé teszik a tervezési kihívások megoldását, és segítséget nyújtanak a tervezésben és a gyártásban, a felhőkarcolóktól és okosautóktól kezdve a hidakon át egészen a sikerfilmekig.

Autodesk megoldásokkal automatizálható a tervezés a digitális térben és a gyártás a fizikai térben. Legyen szó akár a Volkswagen vagy a General Motors futurisztikus gépjárműiről, a dubaji Jövő Múzeumához hasonló komplexitású épületekről vagy olyan díjnyertes sikerfilmekről, mint a Bosszúállók: Végtelen háború, a termékek tervezéséhez és gyártásához szinte mindegyik iparágban az Autodesk szoftvereit használják.

Generatív tervezés: az egyik legizgalmasabb fejlesztés, amit a gépiparban tapasztalhattunk az elmúlt több mint 20 évben. Ha átlátjuk, hány különböző módon lehet megoldani egy tervezési problémát, el tudjuk dönteni, melyik változat a legjobb megoldás az adott projektben. Többek között olyan világméretű cégek alkalmazzák már most is ezt a technológiát a tervváltozatok feltárásától az alkatrészek összevonásáig, mint a Volkswagen, az Airbus, az Under Armour, a General Motors, az MX3D, a Lightning Motorcycles.

Épületinformáció-modellezés (BIM): a BIM megoldásban a tervezők, mérnökök, építészek, várostervezők és kivitelezők az építkezés előtt digitális formában jeleníthetik meg a teljes épületet vagy infrastruktúrát, így szimulációkat és teszteket futtathatnak akár a teljes energiafelhasználás, vagy a környezeti és földrajzi hatások és más hasonlóan fontos paraméterek meghatározására. A BIM együttműködési munkafolyamatai elősegítik a hatékonyabb döntéshozatalt is.

Használjon Ön is Autodesk megoldást a korlátlan tervezési lehetőségekért!

Autodesk – a jövőt formáló tervezési technológiák!

Kapcsolattartó:

Radnai László
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3417
+36 30 370 9125
laszlo.radnai@cads.hu