Korlátlan tervezési lehetőségek Autodesk megoldásokkal

Az Autodesk eszközei és technológiái nap mint nap lehetővé teszik a tervezési kihívások megoldását, és segítséget nyújtanak a tervezésben és a gyártásban, a felhőkarcolóktól és okosautóktól kezdve a hidakon át egészen a sikerfilmekig.

Autodesk megoldásokkal automatizálható a tervezés a digitális térben és a gyártás a fizikai térben. Legyen szó akár a Volkswagen vagy a General Motors futurisztikus gépjárműiről, a dubaji Jövő Múzeumához hasonló komplexitású épületekről vagy olyan díjnyertes sikerfilmekről, mint a Bosszúállók: Végtelen háború, a termékek tervezéséhez és gyártásához szinte mindegyik iparágban az Autodesk szoftvereit használják.

Generatív tervezés: az egyik legizgalmasabb fejlesztés, amit a gépiparban tapasztalhattunk az elmúlt több mint 20 évben. Ha átlátjuk, hány különböző módon lehet megoldani egy tervezési problémát, el tudjuk dönteni, melyik változat a legjobb megoldás az adott projektben. Többek között olyan világméretű cégek alkalmazzák már most is ezt a technológiát a tervváltozatok feltárásától az alkatrészek összevonásáig, mint a Volkswagen, az Airbus, az Under Armour, a General Motors, az MX3D, a Lightning Motorcycles.

Épületinformáció-modellezés (BIM): a BIM megoldásban a tervezők, mérnökök, építészek, várostervezők és kivitelezők az építkezés előtt digitális formában jeleníthetik meg a teljes épületet vagy infrastruktúrát, így szimulációkat és teszteket futtathatnak akár a teljes energiafelhasználás, vagy a környezeti és földrajzi hatások és más hasonlóan fontos paraméterek meghatározására. A BIM együttműködési munkafolyamatai elősegítik a hatékonyabb döntéshozatalt is.

Használjon Ön is Autodesk megoldást a korlátlan tervezési lehetőségekért!

Autodesk – a jövőt formáló tervezési technológiák!


Vegyen részt 2020. októberi webes technológiai előadásainkon, ahol olyan technológiai megoldásokat ismerhet meg, amelyek jelentősen hozzájárulnak a digitális átalakuláshoz.

2020. október 20., 10 óra
A fröccsöntési folyamat hatékonyabbá tétele – Conformal Cooling
Előadók: Sebők Róbert és Csonka Gábor
Regisztráció és további információ >>>

2020. október 22., 11.30
Új generációs tervezési lehetőségek – Generative Design
Előadók: Sebők Róbert és Csonka Gábor
Regisztráció és további információ >>>

2020. október 27., 10 óra
Autodesk megoldások a hibrid gyártási folyamatokban
Előadók: Sebők Róbert és Antal Iván
Regisztráció és további információ >>>

2020. október 29., 11.30
A gyárelrendezés- és gyártási folyamat optimalizálás modern eszközei
Előadók: Sebők Róbert és Farkas Attila
Regisztráció és további információ >>>


Ismerje meg a Smart city koncepcióra épülő infrastruktúra BIM megoldásainkat is októberi szakmai webinár-sorozatunkon! További információ >>>


A Varinex-CADStudio Kft. az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Ha többet szeretne megtudni az általunk kínált tervezési és kivitelezési megoldásokról, valamint arról, hogyan segíthetjük elő vállalata gyártási rugalmasságának növelését, keresse szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra!

Kapcsolattartó:

Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 1 273 3413
+36 30 977 1824
robert.sebok@cads.hu