Ismerje meg az Autodesk terméktervezési és gépipari szoftver gyűjteményt!

Integrált termékfejlesztési és gépipari tervezési 2D és 3D CAD, CAE, valamint CAM alkalmazások.

Az Autodesk terméktervezési és gépipari gyűjtemény tervezésközpontú munkafolyamatai, továbbfejlesztett szimulációi, 5 tengelyes CAM-megoldása, üzemtervezési eszközei és optimalizálási lehetőségei az eddigi legjobb tervezői élményt biztosítják. Emellett számos specializált elektromos, gépészeti és építészeti eszközhöz is hozzáférhet, amelyek az Inventor-adatokhoz asszociatív módon kapcsolódó AutoCAD szoftverben érhetők el.

A folyamatos frissítéseknek köszönhetően a termékfejlesztés élvonalában maradhat, és hozzáférhet a legújabb képességekhez, amint azok elérhetővé válnak – legyek szó a használt termékek rendszeres fejlesztéséről, vagy új, felhőalapú technológiák, például a Fusion 360™ munkafolyamatba való beépítéséről. Az Autodesk terméktervezési és gépipari gyűjteménnyel alkalmazkodhat a gyorsan változó üzleti igényekhez, és mindig készen állhat a munkára.

Melyek a terméktervezési és gépipari gyűjtemény előnyei?

AZ ÖSSZES ESZKÖZ, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET

A teljes termékfejlesztési folyamatot elvégezheti egyetlen teljes körű megoldással, amely a következőket foglalja magába: 2D és 3D tervezés, továbbfejlesztett szimuláció, 2,5–5 tengelyes CAM-megoldás, üzemelrendezés és sok egyéb funkció.

ÖSSZEKAPCSOLT MUNKAFOLYAMATOK

A beépített CAD-, CAE- és CAM-megoldásokkal az Inventor-adatok köré csoportosíthatja a munkákat. Zökkenőmentesen csatlakozhat különböző specializált alkalmazásokhoz, hogy teljes termékdefiníciókat hozhasson létre.

KÉSZEN A JÖVŐRE

Rögtön hozzáférhet a legújabb képességekhez, amint azok elérhetővé válnak, így a termékfejlesztés élvonalában maradhat – legyek szó a használt termékek folyamatos fejlesztéséről, vagy új, felhőalapú technológiák munkafolyamatba való beépítéséről.

A csomag néhány hónappal ezelőtt kiegészült a Nesting Utility alkalmazással, melynek segítségével optimalizálni lehet a lemeztáblából kivágandó alkatrészek elhelyezkedését és ezáltal csökkenteni lehet a selejt mennyiségét.

A Nesting Utility beépül az Inventor felületébe, így a megszokott környezetben lehet az optimalizációt elvégezni. A lemezalkatrészeket ki lehet választani külön fájlokból, vagy pedig a kész összeállításból is ki lehet gyűjteni. Utóbbi esetben a darabszámokat nem kell kézzel kitölteni, azt a szoftver a darabjegyzék alapján automatikusan elvégzi, előbbi esetben pedig dwg és dxf fájlok is hozzáadhatók a feladathoz.

A kiválasztott alkatrészeket a szoftver lemezvastagság szerint külön táblákra osztja, majd a beállított táblaméretek és peremfeltételek szerint az optimalizációt táblánként elvégzi.

A végeredmény dwg vagy dxf formátumba közvetlenül- ,illetve a HSM modul segítségével NC fájlba is exportálható.

Korlátozott ideig egy különleges ajánlatot is kínálunk az Autodesk terméktervezési és gépipari gyűjteményhez. Ebben a gyűjteményben az Inventor mellett még számos, kiemelkedő eszközhöz is hozzájut: fejlett szimulációhoz, CAM-megoldáshoz, valamint elektromechanikai és üzemtervező eszközökhöz.

Részletek és további információ >>>

 

VARINEX team

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartók:

Antal Iván
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3414
+36 30 212 9088
ivan.antal@cads.hu
Maródi László
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3410
+36 30 343 8113
laszlo.marodi@cads.hu